Спартак Суббота одружується вдруге: скандальний “психолог” неочікувано зробив пропозицію та показав наречену

Скандальний "психолог" Спартак Суббота неочікувано заявив, що одружується. Інформацію про це блогер опублікував у Instagram та представив свою наречену підписникам.

Після гучного скандалу з масштабним викриттям псевдопсихолога Спартака Субботи, він протягом тривалого часу залишався в тіні. Наразі чоловік продовжує публікувати ролики на тему психології, однак тепер вони не користуються шаленою популярністю, як це було раніше.

Вчора, 15 квітня Суббота неочікувано заявив, що одружується. Новина привернула увагу користувачів, адже раніше Спартак не розповсюджувався на тему особистого життя. У Insta-stories блогер опублікував знімки зі своєю обраницею. На першому фото пара позує в обіймах одне одного, а на наступній світлині можна побачити каблучку, що красується на безіменному пальці дівчини. Знімок доповнив лаконічний підпис “так”, що дав шанувальникам зрозуміти – Спартак Суббота зробив пропозицію.

Спартак Суббота одружується вдруге на інста-моделі
Спартак Суббота одружується вдруге на інста-моделі

Також на знімку була позначка профілю нареченої Спартака. В описі профілю дівчини зазначено, що її звати Єлизавета Комар. На сторінці можна побачити понад 100 знімків, які виконані досить якісно. Це може свідчити про те, що дівчина цікавиться фотографуванням та моделінгом. Також Єлизавета багато подорожує та публікує фото-спогади в особистий блог.

Колишня дружина Спартака Субботи

Нагадаємо, Спартак Суббота робить пропозицію не вперше. На початку 2023 року “психолог” дав інтерв’ю Еммі Антонюк, в рамках YouTube-проєкту “Це ніхто не буде дивитись”. В розмові чоловік мало не вперше зачепив тему особистого життя та розкрив кілька деталей про свій попередній шлюб.

Ексдружину Спартака звати Анна, родом вона з Луцька. Пара познайомилась завдяки спільним друзям. За словами Субботи, вони перебували в стосунках не надто довго, проте вже тоді він наважився зробити дівчині пропозицію. Їхній шлюб тривав протягом 2 років. Як розповідав блогер, Анна неабияк йому подобалась, також цікавилась психологією, мала приємну зовнішність та була цікавою в спілкуванні. Проте парі довелось розлучитись через різне бачення сім’ї.

“У нас дуже різні погляди на майбутнє, на сім’ю, на життя, і я просто вкрав би її молодість. Наприклад, мені не хочеться заводити дітей, і я навіть не дозволяю собі заводити домашню тварину. Я її приречу на страждання, бо я не дам їй те, що треба”, – коментував Спартак Суббота.

Спартак Суббота одружується вдруге на інста-моделі
Спартак Суббота одружується вдруге на інста-моделі

Схожі статті

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.