Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?

Аніта Луценка здобула популярність завдяки своїй участі у відомому шоу “Зважені та щасливі”, де вона була у ролі тренера, демонструючи вражаючі результати: всі учасники під її керівництвом значно схудли та зазнали значних змін у своєму зовнішньому вигляді.

Відтак, спорт став невід’ємною складовою життя Луценко ще з дитинства, коли її батьки, які самі не мали відношення до спорту, віддали дівчинку на заняття гімнастики. Пізніше її зусилля переросли у звання Майстра спорту з аеробіки, а також в здобутті срібної медалі на чемпіонаті Європи.

Аніта Луценко показала образ із "Рятувальників Малібу"
Аніта Луценко показала образ із “Рятувальників Малібу”

Наразі Аніта Луценко, відома фітнес-тренерка та має успішний YouTube-каналу, в якому ділиться корисними порадами з фітнесу та здорового способу життя. Особливої уваги заслуговує її останній відеоролик. У цьому відео, що отримало назву “Улюблені вправи Аніти Луценко для струнких ніг і сформованих сідниць”, Аніта продемонструвала не лише ефективні тренування, але й свої захоплюючі форми.

Аніта Луценко показала образ із "Рятувальників Малібу"
Аніта Луценко показала образ із “Рятувальників Малібу”

На зйомках цього відео, яскравим акцентом виявився червоний купальник, який вдало підкреслив її фігуру. Він не лише привернув увагу глядачів, а й став об’єктом обговорення в соціальних мережах, а саме зовнішнього вигляду спортсменки. Завдяки цьому вибору одягу, Аніта відчуває себе впевнено та комфортно під час зйомок, а її сміливий образ став ще одним виявом її сміливості.

Аніта Луценко показала образ із "Рятувальників Малібу"
Аніта Луценко показала образ із “Рятувальників Малібу”

Не можна також не згадати про її новий проєкт – запуск челенджу під назвою “14 днів челендж”. Цей захоплюючий проєкт обіцяє стати справжньою подією для її фанатів, які з нетерпінням очікують на нові вправи та поради від своєї улюбленої тренерки.

Схожі статті

Різниця очевидна: як виглядає 55-річна Надя Матвєєва очима вуличного фотографа – без фільтрів та ретуші

У телеведучої Надії Матвєєвої у житті було багато фотосесій, але така вперше. Звичайний вуличний фотограф побачив те, що інших не бачили. Результат перевершив усі очікування.

Арсен Мірзоян назвав свій найбільший гонорар: із такими грошима може купувати дружині Тоні не лише сукні

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх заробітків і вперше назвав найбільший гонорар, який отримував за свій виступ.

“Нам вистачило розуму”: сестри Завальські з дуету Алібі розповіли про сумнівні пропозиції, які отримували

Анна та Ангеліна Завальські вже давно не з'являються на екранах, але досі вся країна пам'ятає про двох неймовірних сестер, які підкорювали співвітчизників в дуеті.

Олексій Суханов розповів про свою обраницю та повідомив, чи планує усиновити дитину: “Спільне рішення”

Відомий телеведучий не приховує, що вже багато років тому знайшов особисте щастя. Крім того, чоловік поділився своїми планами на поповнення у родині.

Біла сукня і фата: весільні фото Ірини Білик, Олени Кравець і Каті Осадчої – ще до пластики і уколів краси

На просторах інтернету з'явилися рідкісні весільні фото Олени Кравець, Ірини Білик та Каті Осадчої. Хтось був у РАГСі один раз, хтось двічі, а хтось більше трьох і не факт, що останній.

Арсен Мірзоян у шлюбі з Тонею Матвієнко підтримує зв’язок з колишньою і першою: “Навіть ніколи не ділив”

Співак Арсен Мірзоян чесно зізнався, що продовжує спілкуватися зі своєю першою дружиною, яку покинув із двома дітьми заради Тоні Матвієнко.