“Загубили почуття”: після смерті Ніни Митрофанівни Мірзоян і Матвієнко заявили на всю країну, що між ними

Відома українська пара Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вразили мережу неймовірним виступом, в якому заговорили про романтичні почуття. Що відбувається між зірками?

Історію Тоні Андрієнко та Арсена Мірзояна важко назвати романтичною, адже на момент їхнього знайомства музикант був одруженим і виховував у шлюбі дітей. Тим не менш, це не завадило йому закохатися в іншу жінку.

Ніна Митрофанівна наполягала на тому, щоб дочка не ставала причиною розладу чужі сім’ї. Але Тоня наслухалася. Врешті-решт, вони все ж таки зійшлися, але сталося це через рік вагань.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко заявили на всю країну, що між ними

Тоня Матвієнко розповіла, чому Арсен Мірзоян не дав своє прізвище дочці
Тоня Матвієнко розповіла, чому Арсен Мірзоян не дав своє прізвище дочці

Півроку тому не стало Ніна Митрофанівна. Це було великим ударом для Тоні, яка була надзвичайно прив’язана до своєї матері.

Співачка зізнавалася, що допомогла їй лише зайнятість, яка була очевидною у зв’язку з організацією похорон та церемонії прощання з виконавицею. Однак, час пройшов, і артистка вже приходить до тями. Зокрема, вона присвятила декілька пісень своїй матері, постійно її згадує публічно, а також виступає разом зі своїм коханим чоловіком, з яким на даний момент перебуває в Україні.

Наприклад, нещодавно відбувся концерт в Києві, на якому пара виступала з чуттєвою піснею про любов.

“А, може, ти, а, може, я загубили почуття”, – співали артисти, коли в кінці фрази Матвієнко вказала на Мірзояна, нібито він загубив почуття. Цей фрагмент з концерту вона опублікувалав TikTok.

Нагадуємо, що 2 роки тому Тоня Матвієнко була вимушена евакуюватися з дочками за кордон. Спочатку сім’я обрала Португалію, але пізніше перебралася до Великобританії. Через рік співачка все ж таки повернулася додому разом з маленькою дочкою. Тоді публіка ще не розуміла усіх причин цієї поїздки. А вже через півроку стало відомо, що Ніна Митрофанівна померла від онкології.

Зараз Арсен та Тоня нічого не розповідають про свої стосунки, хоча під час евакуації співачка натякала на те, що у них не все в порядку. Чи вдалося їм побороти цей стан нині невідомо.

Схожі статті

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.