Нова кохана Налчаджиоглу розповіла, як прийняла її сімʼя Мурата: не спілкуються, і на це є серйозна причина

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат на даний момент є доволі популярним в Україні, і за його життям все більше і більше спостерігають українські користувачі.

Не так давно стало відомо, що після розлучення з Лілією Реус Мурат Налчаджиоглу доволі швидко знайшов собі нову дівчину. І ба більше, особисте життя з нею він активно транслює на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, демонструючи літній відпочинок, розкішні обіди в ресторанах та романтичні моменти з нею.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу розповіла, як прийняла її сімʼя бізнесмена

Обраниця Мурата Налчаджиоглу розповіла, ким працює і хто заробляє гроші в парі
Нова кохана Мурата Налчаджиоглу розповіла, як прийняла її сімʼя бізнесмена

Звичайно, цікавість публіки до персони дівчини посилюється. Звуть її Анастасією, вона незаміжня, але має сина від попередніх стосунків. Мурат же офіційно двічі розлучений.

Хоча Ані Лорак жодним чином не демонструвала своє ставлення до нової обраниці бізнесмена, вона спокійно відправила свою дочку на відпочинок з колишнім чоловіком та його новою коханою, що говорити про лояльність Кароліни до жінки.

Як виявилося, до Анастасії добре поставилася і сім’я турка. Однак, спілкуватися вони не можуть через мовний бар’єр. Натомість у самого бізнесмена з родиною Анастасії склалися прекрасні відносини.

“У Мурата чудова сім’я. У нас чудові стосунки, але через мовний бар’єр я не можу з ними активно спілкуватися так, як Мурат із моєю сім’єю”, – поділилася блогерка.

Нова кохана Мурата Налчаджиоглу розповіла, як прийняла її сімʼя бізнесмена. Скріншот особистої сторінки блогерки

Про це вона сама розповіла у своєму блозі у відповідь на питання, яке цікавило підписників.

Нагадуємо, що на даний момент Ані Лорак також активно налагоджує особисте життя, адже рік тому повідомила про новий роман з іспанцем Ісааком. Чоловік працював її духовним наставником, але стосунки плавно перейшли у романтичне русло. При цьому Кароліна демонструє, що не збирається поспішати у цих взаєминах.

До речі, у чоловіка також є діти: в нього виросла прекрасна дочка, яка на даний момент пробує себе в акторській діяльності, а також є маленький син.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?