Сама собі стиліст: дружина Павліка купує вишиванки на “мінімальну зарплату”, щоб не йти до психолога

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилась сімейними кадрами у своїх соцмережах. В новому відео співак та блогерка разом із сином позують в новеньких, парних вишиванках.

29-річна дружина Віктора Павліка, блогерка Катерина Репяхова активно веде особистий Instagram. Наразі її блог налічує понад 200 тисяч фоловерів. Сюди Катерина публікує усі актуальні новини, що стосуються її особистого життя, взаємодіє з аудиторією, а з народженням сина Михайла, детально розповідає про нюанси материнства та догляду за дитиною.

Днями Репяхова зачарувала шанувальників новим сімейним відео. На кадрах Катерина, разом із зірковим чоловіком Віктором та маленьким Михасиком виконують українську народну пісню “Гиля – гиля, сиві гуси”. А довершує колорит цього відео – парний одяг родини, а саме стильні вишиванки.

Катерина Репяхова з Віктором Павліком показали сімейний образ у вишиванках
Катерина Репяхова з Віктором Павліком показали сімейний образ у вишиванках

Для Instagram-магазину родина також зняла відео. До речі у дописах зазначено, що ціна одної такої жіночої вишиванки становить 2250 гривень.

“Краще за психолога може бути новенька вишиванка”, – йдеться в описі.

Нагадаємо, раніше четверта дружина Павліка ділилась, скільки коштів отримує завдяки своєму блогу щомісяця. За словами Катерини, ця сума може становити близько 7 тисяч доларів, такий дохід Репяховій приносять рекламні інтеграції. Тож дозволити собі недешеві забаганки дівчина може самостійно. Як вона писала у Insta-stories, з розумінням ставиться до людей, яких це тригерить, однак продовжує пишатись собою та не планує зупинятись на досягнутому.

Також Катерина неодноразово стикалась з хейтом у соцмережах. Молоду дружину співака Віктора Павліка підозрювали в корисливих намірах. Критики вважають, що Репяхова нещира та й велику роль грає значна різниця у віці між партнерами, яка становить 29 років. На закиди користувачів про “шлюб по розрахунку” наразі вона не реагує. Однак раніше дівчина демонструвала, що самостійно займається власною справою, а саме просуванням бренду дитячого одягу.

Катерина Репяхова з Віктором Павліком показали сімейний образ у вишиванках
Катерина Репяхова з Віктором Павліком показали сімейний образ у вишиванках

Схожі статті

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.