Тіна Кароль та Shumei: майже 40-річна співачка знайшла заміну Дану Балану? Йому 22, а звучить як Вакарчук

Відома українська співачка Тіна Кароль та молодий виконавець Shumei випустили спільний трек, що за кілька днів здобув неабияку популярність. Артисти поділились враженнями про співпрацю.

Українці лиш нещодавно відкрили для себе 22-річного співака Олега Шумея, що більш відомий за своїм сценічним ім’ям Shumei. Проте молодий артист вже встиг отримати визнання топових зірок українського шоубізнесу.

Тіна Кароль вже неодноразово говорила, що захоплюється його творчістю та унікальним тембром. Ба більше, на її думку, Олег є найперспективнішим артистом нового покоління в Україні.

Особисте знайомство Кароль та Шумея відбулось ще рік тому. Влітку 2023 року Тіна запросила його на сцену, під кінець свого виступу в Палаці “Україна”. Вона зізналась, що давно слідкує за молодим виконавцем та дала Shumei можливість виконати кілька пісень для своєї аудиторії. В той вечір Олег неабияк вразив глядачів, хлопець переспівав легендарний хіт Кароль “Выше облаков” українською. Це розчулило не лише залу, а й Тіну.

Тіна Кароль публічно проявила симпатію до співака Shumei
Тіна Кароль публічно проявила симпатію до співака Shumei

Сама ж Тіна не бажає перекладати свої російськомовні хіти, за її словами, вона напише ще багато нової музики українською. Проте її дуже тішить, коли молоді артисти перекладають та роблять кавери на її пісні.

Тіна Кароль та Shumei

Днями Тіна Кароль та Shumei вразили слухачів своєю творчою співпрацею. Співаки випустили пісню, що отримала назву “Стерва”. Творчий доробок став справжнім хітом, адже всього за 5 днів музичне відео набрало понад мільйон унікальних переглядів. Коментарі шанувальників свідчать про те, що дует Кароль та Shumei, дійсно, перевершив їхні очікування.

Тіна Кароль публічно проявила симпатію до співака Shumei Фото: прес-служба Тіни Кароль
Тіна Кароль публічно проявила симпатію до співака Shumei. Фото: прес-служба Тіни Кароль

В описі під кліпом можна знайти коментарі самих виконавців, тут вони поділились враженнями про співпрацю. За словами Олега Шумея, співпраця з Тіною – одне задоволення. Артист каже, що вона вражає з першої зустрічі та описати особистість Кароль можна багатьма прикметниками. Проте найбільше його вразила простота та людяність співачки.

Кароль також дуже задоволена цією колаборацією. В коментарі зірка знову згадала про унікальний тембр Олега, який ні з чим не сплутати. А також наголосила на його перспективності, як представника нового покоління в музичній індустрії.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.