“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?

Відомий український співак та продюсер Потап вже двічі був одружений. Першою обраницею артиста стала співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment Ірина Горова. Їхній шлюб тривав протягом 15 років, за цей час у пари народився син Андрій. Окрім спільної дитини, пара також разом виховувала доньку Ірини від попередніх стосунків.

Офіційно про розлучення Олексій та Ірина заявили у 2016 році. Проте пізніше, ексдружина репера зізналась, що вони приховували свій розрив протягом 5 років. Як пояснила Горова, вони давно жили порізно, однак не хотіли аби інформація про це ширилась Мережею. Тому, щоб вберегти своїх дітей та партнерів від зайвого стресу, вони замовчували це від ЗМІ.

Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин
Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин

Протягом тривалого часу користувачі здогадувались про можливий роман Потапа з Каменських, адже вони разом працювали над спільним проєктом – дуетом “Потап і Настя”. Згодом чутки отримали офіційне підтвердження, а вже у 2019 році Олексій Потапенко одружився зі своєю зірковою колегою Настею Каменських. Пара і до сьогодні перебуває в стосунках, однак останнім часом знаменитості зрідка з’являються на публіку разом, саме це породило нову хвилю чуток про розлучення пари.

Блогер-пліткар Богдан Беспалов навіть припустив, хто став новою обраницею продюсера Потапа. За його словами, ця жінка протягом тривалого часу була близькою подругою Каменських. Беспалов вважає, що новим захопленням Олексія є Анна Андрійчук (колишня дружина співака Positiff).

“Настя не могла пробачити Потапу зраду з дуже близькою людиною. Потім почали питати люди: “А чому Настя припинила спілкування з Анною Андрійчук?” Тепер можете скласти 2+2″, – коментує Беспалов.

Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин
Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин

Також Олексія Потапенка підозрювали й в романі зі співачкою Katarina. Восени 2023 року виконавці представили дуетну пісню “Рай де?”. В музичному відео колеги зіграли закохану пару, що викликало запитання від аудиторії. Як пізніше прокоментувала Katarina, з Потапом вони є досить близькими друзями, які товаришують сім’ями.

Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин
Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.