“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?

Відомий український співак та продюсер Потап вже двічі був одружений. Першою обраницею артиста стала співзасновниця продюсерського центру Mozgi Entertainment Ірина Горова. Їхній шлюб тривав протягом 15 років, за цей час у пари народився син Андрій. Окрім спільної дитини, пара також разом виховувала доньку Ірини від попередніх стосунків.

Офіційно про розлучення Олексій та Ірина заявили у 2016 році. Проте пізніше, ексдружина репера зізналась, що вони приховували свій розрив протягом 5 років. Як пояснила Горова, вони давно жили порізно, однак не хотіли аби інформація про це ширилась Мережею. Тому, щоб вберегти своїх дітей та партнерів від зайвого стресу, вони замовчували це від ЗМІ.

Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин
Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин

Протягом тривалого часу користувачі здогадувались про можливий роман Потапа з Каменських, адже вони разом працювали над спільним проєктом – дуетом “Потап і Настя”. Згодом чутки отримали офіційне підтвердження, а вже у 2019 році Олексій Потапенко одружився зі своєю зірковою колегою Настею Каменських. Пара і до сьогодні перебуває в стосунках, однак останнім часом знаменитості зрідка з’являються на публіку разом, саме це породило нову хвилю чуток про розлучення пари.

Блогер-пліткар Богдан Беспалов навіть припустив, хто став новою обраницею продюсера Потапа. За його словами, ця жінка протягом тривалого часу була близькою подругою Каменських. Беспалов вважає, що новим захопленням Олексія є Анна Андрійчук (колишня дружина співака Positiff).

“Настя не могла пробачити Потапу зраду з дуже близькою людиною. Потім почали питати люди: “А чому Настя припинила спілкування з Анною Андрійчук?” Тепер можете скласти 2+2″, – коментує Беспалов.

Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин
Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин

Також Олексія Потапенка підозрювали й в романі зі співачкою Katarina. Восени 2023 року виконавці представили дуетну пісню “Рай де?”. В музичному відео колеги зіграли закохану пару, що викликало запитання від аудиторії. Як пізніше прокоментувала Katarina, з Потапом вони є досить близькими друзями, які товаришують сім’ями.

Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин
Потап розповів про всі своїх подруг і колишніх дружин

Схожі статті

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.