Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Блогер Михайло Лебіга набув неабиякої популярності завдяки своїм прямим ефірам на платформі Twitch. Загалом блогер знімає розважальний контент та заохочує глядачів робити донати на потреби ЗСУ.

Вчора, 17 квітня Міша Лебіга та Надя Дорофєєва зробили колаборацію, що принесла приголомшливі результати та рекорди. Зірки разом вийшли у прямий етер, який був присвячений прем’єрі їхнього спільного треку та збору коштів для військових і постраждалих від атаки на Чернігів 17 квітня.

Над піснею працювали безпосередньо Надія Дорофєєва, Михайло Лебіга, Міша Кацурін та продюсер Іван Клименко. Трек отримав назву “А я все плакала” та став лідером музичних стримінгових платформ.

Абсолютний рекорд: Дорофєєва забрала 6 мільйонів гривень за півтори години ефіру
Абсолютний рекорд: Дорофєєва забрала 6 мільйонів гривень за півтори години ефіру

Проте на цьому успіх іронічного хіта не завершився. Стрим інфлюенсерів встановив новий рекорд, 57 тисяч унікальних глядачів – така цифра була зафіксована вперше в україномовному сегменті платформи Twitch. А головним досягненням зірок стала шалена сума, яку користувачі задонатили на потреби ЗСУ та постраждалих від атаки в Чернігові.

У своєму особистому фотоблозі в Instagram Дорофєєва повідомила, що за півтори години їм вдалось зібрати суму, яка становила 6 мільйонів гривень. Самі ж зірки надіслали від себе по 100 тисяч гривень на збір.

“6 млн грн за півтори години! Ми зібрали вчора на благодійному стрімі. А ще з нами в онлайні були 57 тисяч людей – це ж цілий стадіон, уявіть!) Пишаємося вами та дякуємо всім!”, – висловила вдячність Дорофєєва.

Також, в новому дописі Надія закликала українців послухати новий трек “А я все плакала” та поміркувати над його сенсом, замість того, щоб влаштовувати суперечки та конфлікти між собою. Трек оцінили й зіркові колеги, ось хто з відомих людей відреагував на досягнення молодих інфлюенсерів у коментарях:

“Я також плакав, але вже не памʼятаю в якому місці цього, без перебільшення, історичного твору мистецтва. Я також співаю якщо що…”, – засновник Monobank Олег Гороховський.

“Плачемо від того, наскільки це неймовірно!”, – офіційний акаунт Нового каналу.

“Хіба тут потрібні якісь слова? Мудро, стильно, опупєнно. Хітяра, однозначно”, – співак Сергій Лазановський.

Схожі статті

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?

Маша Єфросиніна показала, як проводить час в Іспанії з 20-річною дочкою Наною: “У нас все стабільно…”

Поки всі обговорюють "розлучення Єфросиніної та Хромаєва", телезірка вирушила до Іспанії, щоб повністю перезавантажитись у компанії 20-річної доньки Нани.

Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець розповіла про першу леді у звичайному житті: “Вона дуже смачно готує”

Відома акторка Олена Кравець ексклюзивно поділилась, яка у звичайному житті перша леді України Олена Зеленська. Як виявилось, зіркові жінки товаришують вже понад 29 років.