Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Мало хто знає, проте в Іво Бобула є персональний готельний номер. Кімната розміщена в одному з готелів Чернівців. Інтер’єр там, прямо кажучи специфічний, вся кімната завішена фотографіями, особистими речами та нагородами артиста.

В номері зупинялися й інші знаменитості України, не зміг стриматися і Василь Вірастюк. Чоловік був вражений побаченим. Щобільше, нардеп відверто висміяв інтер’єр та надбання артиста. Чоловік запевняє, що лише жартував та не хотів образити Бобула, проте той, жарту не зрозумів.

“Потрапив у святая святих, номер-музей легенди українського шоу-бізнесу”, – розповідав Вірастюк у соц.мережах.

Василь Вірастюк різко висловився щодо Бобула та Потапа
Василь Вірастюк різко висловився щодо Бобула та Потапа

Відомий український досі не може забути Вірастюку минулий конфлікт. Пройшло вже 8 років, але Іво Бобул переконаний, що нардеп має вибачитися, адже побачив у його діях непристойну поведінку. Про це чоловік розповів на інтерв’ю зі Славою Дьоміним.

“Це не прикол, це дурість. Не треба сміятися над тим, що людина має. Це недолугість. Для мене ця людина вмерла назавжди”, – висловився Іво Бобул.

Василь Вірастюк різко висловився щодо Бобула та Потапа
Василь Вірастюк різко висловився щодо Бобула та Потапа

Про те, що артист досі тримає у собі образу, інтерв’юєр поділився з “кривдником”. Він розповів, що Бобул пробачить Вірастюку, якщо той вибачить особисто перед співаком. На що стронгмен відповів коротко, пославши Бобула на три веселі літери українського алфавіту. Він впевнений, що нічого кримінального не зробив, а у Бобула просто немає почуття гумору. Чоловік додав, що раніше перепрошував за інцидент й робити це повторно намірів не має.

“Та пішов він на ***, товстий мішок л*айна”, – відповів Василь.

Крім того, під час бліцопитування, на початку інтерв’ю, Василь висловив бажання заїхати у пику популярному українському продюсеру та реперу Потапу. Чому та за що, чоловік не повідомив.

Схожі статті

Ведуча ТСН Наталія Островська розповіла, чому у чоловіків раптом зник до неї інтерес: все змінила одна подія

Знаменита українська телеведуча Наталія Островська розповіла, як сильно змінилася її аудиторія. За її словами, здебільшого зник інтерес у чоловіків.

Виросла точною копією своєї мами: дочка Олі Полякової і Вадима Буряковського одягла культову сукню співачки

Старша донька Олі Полякової взяла участь у цікавому експерименті, де повністю перетворилася на свою зіркову маму. Макіяж, перука та сукня зробили свою справу.

Знайшов кохання з 4 спроби, але кохана годилася в дочки: четверта дружина Віктора Павліка була його фанаткою

Знаменитий український виконавець Віктор Павлік на даний момент одружений вже вчетверте, і його шлюбу всього 3 роки. Тим не менш, пара вже неодноразово говорила про розлучення.

36-річна Каменських для американського шоу посвітила формами вище талії: один елемент одягу явно замалий

Днями відома українська співачка Настя Каменських представила свій новий трек. З цієї нагоди зірка стала гостею популярного американського шоу та поділилась знімками у цікавому образі.

У стилі Барбі: Ребрик показала, яке свято закотила для середньої доньки – навіть Дикого вбрали у рожеве

У багатодітній родині телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого відбулося галасливе свято з приводу Дня народження середньої доньки Поліни.

Талант матері дістався, а вольовий характер – ні: дочка Наталії Сумської не змогла побудувати успішне життя

Відома українська акторка Наталія Сумська розповіла про свою дорослу дочку Дарину, яка колись виступала в ансамблі. Що турбує зіркову матір?