Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

12 квітня співачка Камалія долучилась до благодійного заходу “Твій вихід в світ”, що спрямований на допомогу нашим захисникам та захисницям, а також на відновлення Миколаївської області. Вечір відбувся у КВЦ “Парковий”, де зібрались волонтери, артисти та ведучі. Камалія стала секретною зіркою заходу, яка вразила глядачів стильним та ефектним образом.

У своєму фотоблозі в Instagram артиста регулярно ділиться всіма актуальними новинами, тож цей захід не став виключенням. Днями Камалія опублікувала допис, в якому виразила вдячність усім причетним до благодійного концерту, а також показала й підписникам свій образ у стилі мілітарі. Костюм співачки доповнює плащ та довга прикраса на шиї у вигляді ланцюжків з кулями та червоним камінням.

Знімки не залишились без уваги підписників, вони одразу ж засипали співачку компліментами:

“Яке у Вас розкішне вбрання! Хто дизайнер?”

“Неймовірне вбрання, як завжди неперевершена”

“Це не вбрання – це розрив”

“Дай Боже Вам, Камалія, здоров’я, натхнення, успіхів у вашій благородній праці, яку присвячуєте допомозі ЗСУ!”

Нагадаємо, рік тому Камалія заявила, що розлучається з пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром, після 20 років подружнього життя. Наразі зірки підтримують близькі дружні стосунки та виховують 2 спільних доньок Арабеллу та Мірабеллу. Вони продовжують разом святкувати важливі сімейні події. Ба більше, після офіційної заяви про розлучення експодружжя неодноразово бачили разом в публічних місцях, а Камалія час від часу публікує світлини Захура до свого Instagram.

Співачка Камалія зачарувала публіку образом у мілітарі стилі
Співачка Камалія зачарувала публіку образом у мілітарі стилі

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?