Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Днями відомий український співак Олександр Пономарьов дав інтерв’ю головній редакторці вебвидання “Гордон” Олесі Бацман. В рамках розмови артист поділився ексклюзивною інформацією про свої творчі доробки, зачепив тему війни, адже постійно бере участь в благодійних вечорах та влаштовує власні концерти, присвячені збору коштів на потреби ЗСУ, а також зачарував глядачів милими кадрам зі своєю малечею.

Під час інтерв’ю, пані Олеся помітила пухнастий хвостик, який час від часу з’являвся в кадрі Пономарьова. Як виявилось, це нова домашня улюблениця співака – собачка породи ши-тцу, по кличці Шаня.

“Це Шаня, моя собака. Я її показую вперше”, – з посмішкою каже виконавець.

Олександр Пономарьов розповів про щасливе поповнення в родині
Олександр Пономарьов розповів про щасливе поповнення в родині

Однак Олександр поділився й сумною звісткою про свою колишню домашню тваринку. Річ у тім, що Пономарьов неабияк любить песиків, тож завжди мав улюбленців різних порід. До Шані Пономарьов мав собачку по кличці Прада, також породи ши-тцу. Проте після початку повномасштабного вторгнення вона померла, сталося це 7 травня 2022 року.

Коли Пономарьов ділився новиною про втрату в ефірі, можна було помітити біль в його очах. За його словами, було важко переживати втрату Прада, тож він вирішив взяти собі також ши-тцу.

Олександр Пономарьов розповів про щасливе поповнення в родині
Олександр Пономарьов розповів про щасливе поповнення в родині

Інтерв’юерка поцікавилась, який характер має його нова улюблениця. Олександр зізнався, що Шаня досить шкодна, але одночасно дуже ласкава й добра.

“Прада, вона була така, з характером, могла і цапнути, а Шаня – ні. Вона може зализати тільки”, – прокоментував Олександр Пономарьов.

Схожі статті

Екс-учасник “МастерШеф” Влад Міцкевич розповів, чи можна заплатити за перемогу на проєкті: “Я намагався”

Фіналіст наймасштабнішого кулінарного проєкту "МастерШеф.Битва сезонів" Влад Міцкевич зізнався, що пропонував гроші за перемогу. Чи вдалося йому домовитися?

36-річна Настя Каменських прокоментувала чутки про роман з молодим співаком: “У нас стосунки з Островським”

Знаменита українська співачка Настя Каменських вперше прокоментувала роман з молодим співаком та актором. Чи дійсно у артистки є стосунки з іншим?

Молдавський мачо Дан Балан зізнався, що відчуває до української поп-діви Тіни Кароль: “Вже 2 роки”

Дан Балан розставив усі крапки над "ї" та відхрестився від любовних зв'язків з Тіною Кароль: ось що насправді було між "закоханими" тренерами Голосу.

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.