Відома українська ведуча зізналася, що певний час жила з Вакарчуком під одним дахом: “У нас хороша історія”

Це було дуже давно, коли про гурт "Океан Ельзи" ще майже ніхто не знав, проте Соня зі Святославом залишилися у гарних стосунках й донині та періодично спілкуються.

Українська радіоведуча Соня Сотник розповіла цікаві подробиці зі свого життя. Виявляється, вони зі Святославом Вакарчуком були дуже близькі та навіть мешкали в одній квартирі. Як це було, жінка розповіла для YouTube-каналу ТСН.

За словами Соні, на початку своєї кар’єри, коли гурт вирушив до Києва для підписання свого першого контракту. Тоді, у зірок українського року власного житла у столиці не було, не було й коштів на його винаймання. Тому, чоловіки залюбки прийняли пропозицію та певний час ділили житло з ведучою.

“З Вакарчуком у нас хороша історія й я дуже поважаю все, що він робить. Ми з одного міста”, – розповіла жінка.

Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком
Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком

Співачка також зізналася, що мала дуже теплі стосунки з покійною Русланою Писанкою. Вона згадує її, як людину, яка постійно випромінювала енергію та позитив. Телеведуча ніколи не відмовляла у допомозі та робила все, що в її силах.

“Це таке світло, безкомпромісність й внутрішня сила. Вона, коли заходила до кімнати, тобі ставало легше дихати. Ти відразу підтягуєшся поруч з нею”, – поділилася Соня.

Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком
Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком

Соня Сотник заміжня. Її чоловік Михайло військовослужбовець. Цікаво, що жінка самостійно освідчилася коханому, коли той потрапив до госпіталю у 2014 році. Жінка і собі вивчилася на військову спеціальність. Наразі, ведуча має спеціальність оператора дрона. Вона вважає, що у наш час, це необхідні звання та запевняє, що за потреби долучиться до захисту держави.

“Я готова стати в стрій. І ми з Михайлом (чоловік – прим. ред.) вже говорили і він сказав поки давай… Але цей момент може настати будь-коли”, – розповіла ведуча.

Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком
Соня Сотник розповіла, що певний час жила з Вакарчуком

Схожі статті

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.

Коли королева вже не ти: Каменських, Таюне, Мейхер – зірки, які назавжди втратили колишню популярність

Ще два роки тому вони були на піку популярності та користувалися безмежним коханням багатомільйонної аудиторії шанувальників, які не пропускали жодного концерту..

Джамала вразила стильними образами для вагітних жінок, яким ось-ось народжувати – красиво та дуже комфортно

Співачка Джамала завжди вражала своїми оригінальними образами. Навіть будучи вагітною на останньому терміні, артистка виглядає неймовірно стильно. Конкуренцію їй може становити лише Лілія Ребрик.

Відмовився від Тіни Кароль після того, як вийшов з нею в люди: 45-річний Дан Балан показав нову дівчину

Відомий молдавський виконавець Дан Балан спростував стосунки з Тіною Кароль вперше за 3 роки, але зробив це одразу після того, як з'явилися новини про нову дівчину.

Мама Камалії у шкіряному костюмі засвітилася на вокзалі: проводила доньку до Англії. Повертати Захура?

Мама найбагатшої співачки України Камалії засвітилася на вокзалі у надзвичайно незвичайному екстравагантному образі, який підкреслював її індивідуальність.

Євген Кошовий чесно розповів, чи зіпсувалися стосунки “Кварталу-95” з Оленою Кравець, яка від них пішла

Олена Кравець вже протягом тривалого часу працює над власними творчими проєктами. Ексколега артистки Євген Кошовий розповів, чи змінились їхні стосунки після, того як Кравець пішла з "Кварталу-95".