Дружина Віктора Павліка зізналася, як коханий реагує на бажання народити другу дитину: “Головне, що я хочу”

Блогерка Катерина Репяхова не приховує, що планує народити другу дитину. Жінка дуже хоче донечку. Проте, як до цієї ідеї ставиться 58-річний Віктор Павлік?

Відомий український артист Віктор Павлік обрав собі за дружину значно молодшу жінку. Різниця між закоханими складає 28 років. Тож не дивно, що молода Катерина хоче велику родину та мріє про народження доньки. Але, нещодавно жінка зізналася, як до її бажання ставиться співак. Особистим вона поділилася у коментарі для проєкту “Ранок у великому місті“.

Катерина Репяхова зізналася, чи хоче Віктор Павлік ще дітей від неї
Катерина Репяхова зізналася, чи хоче Віктор Павлік ще дітей від неї

Це чудово, що вони обговорили свої плани разом. Важливо, щоб партнери розуміли один одного і спільно приймали рішення про такі важливі аспекти життя, як розширення родини. Якщо вони обидва раді цій ідеї, то це створює міцну основу для щасливого сімейного життя. Але, що робити, якщо чоловік проти?

За словами блогерки, Віктор не у захваті від перспективи стати батьком в п’яте. Чоловік зсилається на свій поважний вік, мовляв, це дуже важко бути молодим батьком, коли закінчується шостий десяток.

“Віктор Франкович каже, що він старий і не витримає. А я, звісно, хочу ще дітей. Хочу ще дуже донечку. Головне, що я хочу, а все інше вже…”, – поділилася Катя.

Катерина Репяхова зізналася, чи хоче Віктор Павлік ще дітей від неї
Катерина Репяхова зізналася, чи хоче Віктор Павлік ще дітей від неї

Попри скептично налаштованого чоловіка, Репяхова впевнена, що її мрія збудеться. Вона вважає, що зможе домовитися з коханим та у майбутньому їх родина поповниться новонародженою донькою.

Нагадаємо, Віктори Павлік є батьком трьох синів та доньки. Найстаршому нащадку артиста вже 39 років, а наймолодшому Михасику лише 3 рочки. Михайло має проблеми з мовленням, тому Катерина активно займається його лікуванням та розвитком. Жінка водить його до логопеда, на масажі та у басейн. Майже кожного дня, у синочка є процедури. Репяхова розповіла, що хлопчик робить колосальні успіхи, але попереду ще довгий шлях.

Схожі статті

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?

“Син” Олега Винника відрікся від нього і вразив зізнанням про відношення до співака: “Зараз всі знають”

Знаменитий український виконавець Андрій Кравченко, який здебільшого прославився через свою неймовірну схожість на Олега Винника прокоментував ставлення до артиста.

38-річна Ольга Цибульська поскаржилася на серйозні проблеми зі здоров’ям після ДТП: “Ледве тримаюся”

Відома українська співачка Ольга Цибульська вийшла на зв'язок та повідомила про те, що має серйозні проблеми зі здоров'ям. Що стало причиною негараздів?

Швидко повернулася у форму: Ребрик у вузьких джинсах з’явилася на роботі. Минуло кілька тижнів після пологів

Телеведуча та актриса Лілія Ребрик через кілька тижнів після третіх пологів вийшла на роботу у чудовій формі. Який образ підібрала знаменитість?

Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан показала свого малюка, якого виховує сама: Заливако в минулому

Днями переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан неочікувано показала шанувальникам свого малюка. Як виявилось, почуття до Михайла Заливако залишились далеко в минулому.

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.