Ірина Горова публічно зізналася в коханні, і не колишньому чоловіку Потапу: вже відпустила його з Каменських

Знаменита українська продюсерка Ірина Горова зробила публічне звернення до своєї підопічної та зізналася їй у почуттях. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Ірина Горова та Потап співпрацювала майже 20 років. Хоча пара розпочинала цей шлях у якості подружжя, навіть розлучення не стало на заваді бізнесу. Обидва продовжували не тільки робити вигляд, що все в порядку, але і навіть підігрівали деякий час публіці, знаходячись в розлученні.

Поки глядачі підозрювали Олексія у тому, що він стрибає в гречку, Ірина Горова усіма можливими силами намагалася його відгородити від цього, і спілкувалася з пресою на цей рахунок, завіряючи, що Потап — найвірніший чоловік в світі.

Ірина Горова публічно зізналася у коханні до Наді Дорофєєвої

Але після 24 лютого все кардинально змінилося. Ірина Горова повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram що розриває співпрацю з колишнім чоловіком та створює власний лейбл. “Мозгі Інтертеймент” офіційно припинили своє існування.

І хоча на даний продюсерський центр свого часу заробив чималі винагороди, а також повністю займав український шоу-бізнес, обидва нібито відпустили його з легким серцем.

Цікаво, що попри розірвання контрактів з артистами, Надя Дорофєєва залишилася з Іриною Горовою, і вони донині продовжують активно працювати разом.

Хоча раніше саме Потапа визнавали творчим серцем лейблу, стало зрозуміло, що жінки абсолютно успішно рухаються і без нього. Ба більше, на відміну від Олексія Ірині вдалося побудувати зі своєю підопічною дуже хороші стосунки, які переросли у міцну дружбу. Нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі зізнання у коханні до співачки.

Ірина Горова публічно зізналася у коханні до Наді Дорофєєвої

Але звичайно, такий крок був прийнятий не просто так, а через день народження артистки.

Нагадуємо, що 2 роки тому Мішель Андраде та Олексій Завгородній давали ексклюзивне інтерв’ю, в яких розповідали про свою роботу з Потапом, а також зізнавалися, чим були незадоволені, і в яких взаєминах залишилися з продюсером.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.