Знайдіть відмінності: старша донька і молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова схожі як сестри (ФОТО)

Відомий український співак Віктор Павлік є батьком 4 дітей та має єдину доньку Христину. Як виявилось, дівчина досить схожа на молоду обраницю артиста Катерину Репяхову.

Співак Віктор Павлік вже 4 рази був одружений, за цей час він став батьком трьох синів та одної доньки. Старшого спадкоємця звати Олександр, він народився від першого шлюбу Павліка. У другому шлюбі виконавець став батьком доньки, яку назвали Христиною. Третій шлюб Віктора був із танцівницею Ларисою Созаєвою, у 1999 році в пари народився син Павло, проте у 2020, 21-річний хлопець помер від раку кісток. Згодом Павлік вступив у четвертий шлюб зі своєю концертною директоркою Катериною Репяховою, що на 29 років молодша від нього. Влітку 2021 року обраниця артиста народила сина Михайла, який став його четвертою дитиною.

Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою
Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою

Схожість доньки з дружиною

Єдина донька Віктора Павліка Христина нещодавно відсвяткувала свій 37-й день народження. Жінка вже давно має власну сім’ю та народила Павліку онука ще у 2013 році. Раніше Віктор з’являвся в епізоді шоу “ЖВЛ”, де зірковий батько розкривав деталі особистого життя своїх дітей. За словами співака, Христина не пішла по його стопах та надала перевагу тихому, непублічному життю.

Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою
Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою

Дійсно, Христина зрідка з’являється із новими фото в мережі. В її особистому блозі Instagram не так багато світлин, а особистої інформації немає взагалі. Проте у 2022 році Віктор Павлік разом із Катериною Репяховою завітали на святкування дня народження Христини. Четверта дружина Павліка, блогерка Репяхова зазнімкувала батька з єдиною донькою та опублікувала спільне фото до свого Instagram.

“Сьогодні у єдиної доньки Віктора Франковича день народження. Кріс, ми тебе вітаємо!” – залишила опис Катерина.

Після цього шанувальники помітили схожість Христини та Катерини. Жінки мають схожий тип обличчя, їх відрізняє хіба колір волосся.

Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою
Віктор Павлік показав, як його дружина і старша донька схожі між собою

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.