На фото Юрій Горбунов, Катя Осадча і величезний вагітний животик: як довго приховували статус “при надії”

Багато знаменитостей приховують свою вагітність до самих пологів, інші ж, навпаки, із задоволенням демонструють округлий животик з перших місяців.

Коли телеведуча Катя Осадча була вагітна другим і третім сином, то ретельно приховувала це доти, доки животик не став надто явним. Співачка Джамала теж не афішувала свою третю вагітність кілька місяців і оголосила про своє цікаве становище лише на початку лютого, коли оприлюднила атмосферне фото, на якому позує сидячи в кріслі з животиком, що помітно округлився.

Вагітна Джамала
Вагітна Джамала

У березні артистка вже оголосила стать майбутньої дитини і повідомила, що чекає на третього сина. З того часу фотографії вагітної Джамали регулярно з’являються в Мережі.

Так, напередодні український продюсер та шоумен Юрій Горбунов оприлюднив фотографію, де позує разом зі своєю дружиною Катею Осадчою, головним стилістом каналу 1+1 Ольгою Слонь та вагітною Джамалою. У кадрі артистка позувала у широкій чорній сукні з драпіруванням спереду. Її розкішне волосся було зібране у високий хвіст. Доповнили образ кілька прикрас у вигляді сережок-кілець та ланцюжків із підвісками.

Вагітна Джамала з'явилася на фото з Осадчою та Горбуновим
Вагітна Джамала з’явилася на фото з Осадчою та Горбуновим

Нагадаємо, що співачка Джамала зовсім скоро стане багатодітною матір’ю. У родині кримсько-татарської артистки та переможниці “Євробачення 2016” та бізнесмена Бекіра Сулейманова з’явиться третій хлопчик. Пара виховує двох синів 6-річного Еміра та Селіма, якому у червні виповниться 4 роки.

Вагітна Джамала з з чоловіками та дітьми
Вагітна Джамала з з чоловіками та дітьми

Нагадаємо, що у 2024 році багатодітними батьками стали телеведуча та актриса Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикий. У середині березня у сім’ї знаменитостей народилася третя дочка, яку назвали красивим ім’ям Аделіна.

Лілія Ребрик вперше показала новонароджену дочку
Лілія Ребрик вперше показала новонароджену дочку

Зірка “Світлого життя” Катя Осадча також є багатодітною мамою. У першому шлюбі з українським депутатом Олегом Поліщуком знаменитість народила сина Іллю, якому вже виповнилося 21 рік. У шлюбі з Юрієм Горбкновим народилося ще двоє синів – Іван та Данило.

Катерина Осадча розповіла про своїх синів
Катерина Осадча розповіла про своїх синів

 

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?