“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

Не так давно стало відомо, що популярна українська телеведуча розлучилася зі своїм чоловіком. Для зірки що був другий шлюб. Від даного союзу у неї залишилася маленька дочка.

На рахунок України у шлюбі були вже давно. Справа в тому, що йому до вас приїхала разом з маленьким сином до України знаходилося на батьківщині тривалий час, що і стало причиною пліток.

Врешті-решт, артистка сама зізналася у тому, що їхня історія добігла кінця, а причиною розлучення став нормальний логічний кінець стосунків, які вже зжили себе. При цьому Дімопулос наголосила, що з підприємцем вони продовжують залишатися в хороших стосунках, поважають одне одного і ніяких конфліктів на даний момент між ними немає

Санта Дімопулос розповіла, звідки отримує доходи після розлучення

Санта Дімопулос розповіла, чи зраджував їй колишній чоловік
Санта Дімопулос розповіла, звідки отримує доходи після розлучення

У зв’язку з цим у публіки виникло питання на рахунок того, як зараз Санта збирається себе утримувати, адже попри популярність Дімопулос та її ентузіазм у багатьох сферах діяльності, публіка здебільшого схильна вважати, що жінка була утриманкою.

Санта Дімопулос розповіла, звідки отримує доходи після розлучення. Скріншот особистої сторінки телеведучої

На цей рахунок зірка одразу висловилася доволі чітко та ясно:

“Добре, що дохід у мене є. Хто не в курсі, я вже понад 10 років володію успішним ресейл-бізнесом. Також працюю як коучка, психологиня, провідниця. Тому з голоду не помру, не переживайте”, – відповіла вона.

Нагадуємо, що Санта Дімопулос також перебувала у шлюбі з Андрієм Джеджулою. Пара розсталася з великим скандалом, який здебільшого ішов саме від шоумена.

Але врешті-решт, а до двом добавити знайти спільну тему заради сина, який потребував материнської любові, так і батьківської уваги. На даний момент Данієль якраз знаходиться зі своїм батьком, поки Санта знаходиться в процесі урегулювання свого юридичного статусу.

Схожі статті

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.