А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Протягом своєї довгої творчої кар’єри українська співачка Ірина Білик неодноразово вражала шанувальників екстравагантним вбранням та зачісками. Її яскраві образи часто ставали як предметом для обговорення, а й прикладом для наслідування.

Зміни Ірини Білик у зовнішності
Зміни Ірини Білик у зовнішності

Так, напередодні 54-річна Ірина Білик здивувала своїх фанів новим перетворенням. На фотографіях та відео, зроблених під час її закордонного туру, артистка з’явилася з новою зачіскою. Її волосся, яке зазвичай було покладене хвилями, було накручено дрібними кучерями, як при хімічній завивці. На пальцях можна побачити тимчасові татуювання. Доповнили образ макіяж з акцентом на очах.

54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль
54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль

Вже пізніше Ірина оприлюднила відео, на якому з’явилася у дуже екстравагантному вбранні. На ній була міні-спідниця або короткі шорти та щільні чорні колготки. Доповнили стильне вбрання блакитний топ та об’ємна шкіряна косуха. Завершенням аутфіту стало укладання з дрібними кучерями, окуляри та трендові молодіжні черевики, які й привернули найбільшу увагу.

“Як підписати це відео?”, – запитала у фанатів артистка.

У коментарях багато хто відзначив, що образ Білик дуже нагадує образ культової американської співачки Мадонни. Одна з шанувальниць відповіла словами колишнього чоловіка Ірини – хореографа Дмитра Коляденка, який також обожнює екстравагантне вбрання.

“А-ля Мадонна!”, “Як сказав би Коляденко “Зірка в шоці”, “Королева на троні”, “Коли замість Іри, в першу чергу розглядаєш бомбову взуття”, – писали в обговореннях.

Нагадаємо, що нещодавно Ірина Білик почала співпрацювати з молодим талановитим візажистом та стилістом із Києва Єгором Андрюшиним. Майстер зробив співачці абсолютно новий макіяж, з яким, на думку багатьох шанувальників, вона стала виглядати як мінімум на 20 років молодшою.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.