Працює таксистом у Києві, а живе у паралельному всесвіті: куди зник соліст гурту “Ненсі” Анатолій Бондаренко

Популярний у минулому поп-рок гурт "Ненсі" колись збирав повні зали, на їх концерти чекали в будь-якому українському місті. Проте, зараз про колектив мало що відомо.

Засновник популярного гурту “Ненсі” зміг здивувати багатьох українців настільки сильно, що дехто вже почав видаляти з плейлистів улюблених пісень 90-х “Дим сиг*рет с ментолом” і “Девушка мечты”. Бо ж пацифічний настрій Анатолія Бондаренко явно не вʼяжеться з реаліями українського народу, який вже третій рік живе в умовах широкомасштабної війни та не одне століття буквально відвойовує право на життя, власну культуру та мову.

Анатолій Бондаренко повідомив, чим зараз займається
Анатолій Бондаренко повідомив, чим зараз займається

Бо ж нещодавно стало відомо, що засновник гурту “Ненсі” Анатолій Бондаренко живе нібито в іншому “всесвіті”. Адже коли у соцмережах його прямо запитали про його вставлення до повномасштабної війни, музикант раптом заговорив не про російське вторгнення, а про те, ніби він створив такий собі “метавсесвіт” та “країну без кордонів, політики та війн”.

“Я не проти кого, а проти чого! Я проти насилля та війн. Я за творення і розквіт цивілізації! За любов! Хто винен у цій та інших війнах? Винні люди! Ті, хто створює комфортні умови політикам і делегує їм свої повноваження робити це”, — висловився Анатолій Бондаренко.

Анатолій Бондаренко повідомив, чим зараз займається

При цьому музикант підкреслив — у тому, що зараз доводиться переживати українському народові, винний не “сусід”, який пішов проти нашої країни. На думку артиста, винними є ледь не обидві сторони.

Анатолій Бондаренко повідомив, чим зараз займається

Що цікаво, сам Анатолій Бондаренко народився на Донеччині, більша частина якої нині є тимчасово окупованою. А наразі засновник популярного колись гурту “Ненсі” живе у Києві, але основним його доходом є не музика, а робота в столичній службі таксі. При цьому чоловік продовжує спілкуватися російською мовою, про що у своїх соцмережах повідомила дівчина, яка їхала з ним у таксі.

Схожі статті