3 небезпечні знахідки, які заборонено брати з вулиці додому: вони несуть хвороби

Інколи так манить підібрати знайдену копійчину на вулиці. Проте, не варто цього робити і ось чому:

Речі – потужний передавач енергії. Інколи ми навіть і не замислюємося про те, що можемо передати разом з, наприклад, простою кофтинкою частину нашої вдачі.

Проте, часто різні побутові об’єкти стають предметом для нанесення вроків.

Спеціалісти розповідають, що ясновидці, практикуючі відьми, екстрасенси часто роблять закляття на незначні речі, щоб відвести біду, на яку скаржиться клієнт.

Дуже поширена практика, коли на гроші намовляють різні хвороби. Зазвичай перенесення роблять на залізні монети. Потім копійки розкидують вулицею. Як правило, гроші одного номіналу викидають на перехресті.

Ще є практика, коли заклинають гаманці з великими купюрами. Будьте уважними, адже на такі речі ставиться мітка у вигляді крапель воску червоного кольору.

Заборонено також приносити додому прикраси, знайдені на вулицях або куплені у секонд-хендах.

Не чіпайте чужих прикрас

Якщо ж ви були необачні та взяли з вулиці знайдену сережку або кільце – зробіть все можливе, щоб позбутися цієї речі, адже найсильніші прокльони маги переносять саме на коштовності, бо є гарантія, що людина з жадоби забере її собі.

Небезпеку також становлять дитячі іграшки.

Навчіть своїх дітей ніколи не чіпати чужих ляльок на вулиці.

Дитячі іграшки можуть містити чужу енергетику

Є думка, що на них можуть бути відьомські чари на безпліддя та ракові пухлини.

Проте, це не так страшно, як знайти на вулиці рушника.

За давньою традицією, рушник вішається на двері, щоб повідомити: в цьому будинку є небіжчик. Вішати та прибирати його можна лише родичам померлого. Та є повір’я: аби відвести наступну смерть від родини – слід підкинути рушника на вулицю.

Схожі статті

У короля Великобританії Чарльза III діагностували рак: подробиці з Букінгемського палацу

Декілька годин тому Букінгемський палац шокував заявою про стан здоров'я Монарха. У 75-річного короля Великобританії Чарльза ІІІ діагностували рак. Чому вирішили розкрити діагноз Монарха?

Скільки коштує хліб в різних країнах: по 25 гривень в Україні, по 6 доларів в Америці та по 5 злотих в Польщі

Хліб – завжди був головною стравою всюди, по всьому світу. Не дарма кажуть, "Хліб – усьому голова". І це дійсно так, бо це універсальний продукт, який можна їсти з будь-чим і залишитися ситим надовго.

Як навчалися діти під час Другої світової війни та якою була українська школа: спогади дітей війни

Часи Другої світової війни були складними для всього радянського простору, адже загарбники не шкодували нікого. Це було справжнє випробування для багатьох народів

Аліна Кабаєва знову вагітна, але батько поповненню не радий: що відомо про таємних дітей російського диктатора

За повідомленнями британських ЗМІ, російська гімнастка Аліна Кабаєва, якій приписують любовні стосунки з президентом рф путіним, знову вагітна.

Матір Гаррі Поттера Джоан Роулінг відповіла путіну, який намагався її “підкупити”: назвала президента росії вбивцею

Всесвітньо відома авторка серії романів "Harry Potter" Джоан Роулінг публічно відповіла Володимиру путіну та звинуватила його в убивствах.

Можливо не помер: новину про смерть Володимира Жириновського спростували, але шансів на одужання мало

Новина про смерть Володимира Жириновського виявилася вельми суперечливою. Деякі російські політики стверджують, що насправді лідер ЛДПР не помер.