Жінці довелося прикладатися до могили, аби вилікувати страшну хворобу: моторошна історія

Інколи потойбічні сили можуть допомогти у найбільш несподіваний момент.

Здоров’я – головна цінність у життя. Інколи ми починаємо розуміти це тільки тоді, коли вже немає сил боротися із хворобою.

Так сталося із Любою. Жінка мала ліпому на серці. Лікарі спочатку запевняли, що пухлина доброякісна. Вирізати не радили, адже боялися, що Люба може померти навіть від анестезії. Дійсно, ліпома не руйнувала здорові клітини, та легше від того жінці не було.

Серце постійно боліло та весь час Люба задихалася. Вона знала, що одного разу не прокинеться.

…Лікарка не дуже тішилася, коли до неї приходила Люба, адже чесна жінка ніколи не лишала ані копійчини “на кабінет” та завжди вимагала, аби її оглядали у нових рукавичках. Хабарі дільничій лікарці пацієнтка теж не лишала.

Люба помирала…

Тому їй ніколи не виписували гарних ліків та давали лише якісь настоянки, а у платну лікарню грошей у Люби не було, щоб піти.

Одного разу стало так погано, що сусіди викликали швидку. У приймальному покої хірург заявив, що допоможе при ліпомі лише операція. В іншому випадку – смерть.

…Люба проплакала весь день, а ввечері наважилася піти спитати поради у сусідки. Люди казали, що вона цілителька. Пробувши годину у черзі, жінка почула таку пораду від мудрої провидиці:

“Якщо сказали, що твоїй хворобі потрібна смерть – віддай її смерті. Притулися вночі до свіжої могили, та молися, скільки сил стане”

Люба довго наважувалася і врешті-решт вирішила спробувати, мовляв, гірше вже не буде. І виконала ритуал.

Ніколи не знаєш, що допоможе у житті

Наступний день вона виснажена майже весь час проспала. На ранок відчула – задишки після швидкої ходьби немає.

Через тиждень Люба зайняла грошей та пішла до платного кардіолога. УЗД показало: ліпома почала зменшуватися.

Ще через пару місяців жінці дозволили займатися спортом.

Схожі статті

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?