Заради сина батьку довелося погрожувати лікарям зброєю: був готовий на все, аби не дати синові померти

Батьківська любов творить дива.

Навесні 2015 року у родині 59-річного мешканця Техасу Джорджа Піккерінга сталося горе: йому зателефонували з лікарні й повідомили, що лікарі збираються відключити його єдиного 27-річного сина від апаратів підтримки життєдіяльності, оскільки лікарі вважали його мозок мертвим.

Раніше хлопець пережив кілька інсультів і після останнього впав у кому, з якої не виходив довгий час.

Джордж Пікерінг з сином
Джордж Пікерінг з сином

Джордж Пікерінг не зміг витримати такого удару. Чоловік благав не відключати сина і кричав, що покінчить з собою, якщо його вимогу не задовольнять.

Відразу після цієї новини техасець помчав до лікарні, взявши з собою пістолет 9-міліметрового калібру. Через кілька хвилин він вже заходив у відділення інтенсивної терапії, де лежав його син.

Там він зустрівся з лікарем, який підтвердив те, що Джорджу Пікерінгу сказали по телефону. Медик зауважив, що лікарська комісія підтвердила, що мозок чоловіка мертвий і його, як безнадійного пацієнта збираються відключати від апаратів забезпечення життєдіяльності.

У відчаї. чоловік пригрозив пістолетом і попросив усіх вийти з палати, аби побути з “сином на одинці”. Це стало початком чотиригодинного протистояння між Джорджем Піккерінгом та поліцією.

Поліція та спецпідрозділи оточили клініку. А сам чоловік, за його словами молився, тримаючи підключеного до апаратів сина за руку і час від часу спілкуючись з поліцією.

Джордж Пікерінг стояв поруч з сином і вмовляв його стиснути руку. І тут сталося те, що інакше, ніж “чудом” назвати неможливо: чоловік відчув, що його син стискає руку.

Техасець спершу не повірив і повторив прохання.

Пізніше Джордж Пікернг розповів: “Син стиснув мою руку чотири рази. Це ні що інше, як чудо! Я знав. що мій син не мертвий. Я знав, що мій син не овоч. Я батько і я відчуваю, що відбувається з моїм сином”.

Через чотири години, після того, як техасець довоі. що його син живий, він добровільно здався поліції. До цього, лікарі вже почали обговорювати можливість використання органів 27-річного сина Джорджа Пікерінга для пересадки іншим хворим. Проте тепер, вони впевнені, що мозок хлопця не помер, а сам хлопець живий.

Того ж вечора сталася ще одна приємна подія: молодий чоловік вийшов з коми. Він повернувся на ліжку, подивився на мачуху і сказав: “Я люблю тебе, мамо”.

Зараз хлопець майже повністю вилікувався.

Пікерінга-старшого після інциденту посадили у в’язницю. Але згодом вирок полм’якшили і днями чоловік вийшов на волю.

Як говорить його син, він розуміє, що батько порушив закон. Але робив він все це з найкращими намірами. Якби не він, хлопця не було б в живих. Всі ці вчинки були від великої любові.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Найстарший чоловік у світі повідав, як дожив до 111 років та дав дієві поради: “Щоп’ятниці їм фіш-енд-чипс”

Судді Книги рекордів Гіннесу визначили найстаршого чоловіка у світі. Хто він, де живе та які секрети довголіття чоловік повідав світові, читайте в матеріалі порталу Сенсація.