У День медсестри згадаємо історію жінки, яка віддала свою печінку заради порятунку маленького пацієнта

12 травня весь світ відзначає День медсестри. На честь цього свята пропонуємо познайомитися з історією однієї неймовірно відданої своїй справі медичної сестри.

День медсестри — професійне свято для героїні нашої сьогоднішньої статті на ім’я Камі Лоренц. Американка працює у відділенні інтенсивної терапії, де кожного дня бачить як одні пацієнти одужують та продовжують жити далі, а життя інших неспинно згасає.

Так могло бути і з восьмирічним хлопчиком Брейденом Оутеном, якому одного разу стало дуже погано, коли той повертався зі школи додому.

Медсестра Камі Лоренц
Медсестра Камі Лоренц

Він завжди був дуже активним хлопцем, добре вчився, грав у футбол, однак в той день йому хотілося тільки лежати і більше нічого не робити. Збентежені батьки показали сина лікарю, та тоді вони й уявити собі не могли, чим це обернеться.

Після проведеного обслідування виявилося, що Брейден має серйозні проблеми з печінкою. Його організм боровся з агресивним вірусом, який знищував орган, а для спасіння юному пацієнту потребувалася термінова пересадка. Звичайно, мама з татом були готові стати донорами, але за медичними показаннями ніхто з них не підійшов для трансплантації.

Камі Лоренц та Брейден Оутен
Камі Лоренц та Брейден Оутен

Поки пошуки донора продовжувалися, стан хлопчика погіршувався. Тоді медсестра Камі, яка бачила все своїми очами вирішила пройти тест на сумісність. Як не дивно, та її печінка підійшла для пересадки, тому медики найближчим часом провели операцію. На щастя, після цього Брейден почав поправлятися, а його рятівниця теж швидко відновилась.

“Нам усього життя не вистачить, щоб віддячити цій самовідданій медсестрі. Абсолютно чужа дівчина ризикнула власним життям і здоров’ям заради нашого сина. Тепер Камі — член нашої родини”, — розповів батько Брейдена Джеймс.

Камі з Брейденом і його батьками
Камі з Брейденом і його батьками
Камі Лоренц та Брейден Оутен після трансплантації
Камі Лоренц та Брейден Оутен після трансплантації

Сама Лоренц зізналася, що інакше вчинити не могла, а як тільки вони з хлопчиком реабілітувалися, то влаштували спільну та майже сімейну фотосесію. Зараз з ними все добре і кожен повернувся до звичного життя.

Схожі статті

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.