(Відео) У Росії призовники палять військкомати, щоб не йти на війну з Україною: ніхто не хоче опинитися в полоні

У деяких місцях Росії дійшло до того, що призовники починають палити військкомати, щоб їх не закликали на війну. Ось, що написав один із таких призовників: "Я пофарбував ворота у кольори прапора України та написав: Я не піду вбивати братів!"

Українські воїни успішно протистоять агресії Росії проти нашої країни. Вся світова спільнота стала на бік України. Представники шоубізнесу також включилися і допомагають чим, можуть і підтримують моральний дух наших воїнів та звичайних жителів України. Своєю чергою, видно, що в Росії наростає невдоволення війною в Україні. Матері не хочуть відпускати своїх синів на цю війну. Вони розуміють, що тому їхні сини можуть повернутися не в тому вигляді, в якому їхали, а зазвичай і взагалі не повернуться.

У деяких місцях Росії дійшло до того, що призовники починають палити військкомати, щоб їх не закликали на війну.
Ось, що написав один із таких призовників: “Я пофарбував ворота у кольори прапора України та написав: Я не піду вбивати братів!, після чого переліз паркан, облив фасад бензином, розбив вікна та відправив у них коктейлі Молотова.”

Президент Росії Володимир Путін заявив, що звільняє історично російські землі від нацистського режиму. Але в Мелітополі та низці інших переважно російськомовних південних та східних міст з його військами поводяться як з окупантами.
«Щодня у Мелітополі відбуваються акції протесту, — каже 33-річна Юлія Ковальова, яка до вторгнення допомагала вести сімейний бізнес із продажу електроніки.

“У якийсь момент російська армія почала стріляти в нас, одна людина була застрелена, але ми не припиняємо протестувати”, – сказала Ковальова. «Ми не боїмося протестувати, бо ми разом. Ми боїмося гуляти вночі одні, але не боїмося протестувати».
За підрахунками у вівторок на центральній площі Мелітополя зібралося близько 5 тисяч людей, попри перестрілку минулого тижня. З’явилися відео протестів в окупованих та частково окупованих містах та селищах по всій області – Херсоні, Бердянську, Старобільську, Новопскові. «Я не знаю, як порахувати кількість протестувальників, я думала, що їх не менше ніж 2000», — сказала Юнона, 29-річна айтішниця з південного міста Херсона. “Один із наших друзів був побитий і схоплений російськими солдатами, і люди так розлютилися, що погналися за окупантами по вулиці та забрали його назад”.

Дух українців не зламати. Перемога буде за нами!
Бережіть своїх близьких та себе.

Схожі статті

Жінка відростила 13-метрові нігті та потрапила у Книгу рекордів Гіннеса: яка довжина була у її попередників?

63-річна жителька Міннесоти почала відрощувати свої нігті ще у школі. Проте, вона не перша, хто має таке досягнення. Ким були її попередниці та який рекорд тримали вони?

Відома іспанська акторка показала фото своєї доньки, батьком якої є її рідний син: як таке можливо?

Акторка показала фото однорічної доньки та зауважила, що вона цілковита копія свого батька. Подробиці історії читайте у матеріалі порталу Сенсація.