ТОП-7 серіалів українського кінематографу, від яких захоплює подих – не поступаються турецьким драмам

Український кінематограф дуже багатий на різноманітні серіали та фільми. Зокрема українські продюсери полюблять знімати мелодрами, які завжди здатні зачепити за живе гладачів.

Серіали Українського виробництва завжди демонструють історії людей, які дійсно є життєвими, вони мають драматичні переходи, романтику, побут українських сімей та прості історії, які можуть статися з кожним. Саме через цю щирість та чесність глядачі завжди захоплені від кожної серії.

Кріпосна

Кріпосна

Історичний серіал “Кріпосна”, розповідає драматичну історію молодої кріпачки Катерини, яка стає головним персонажем цієї історії. Коло дівчини постійно багато подій, оскільки вона не зовсім проста кріпачка, її виховала заможна родина, яка навчила дівчину мовам, грі на фортепіано та читанню, що у той час було доступно лише для дітей князів. Тут переплітається романтична історія кохання, пригоди та справжня історія українських кріпаків.

Полкан

Полкан

Історія цього серіалу розгортається у місцевому відділку поліції, куди приходить новий молодий, але перспективний слідчий Слава Курочка. Хлопець стикається з тим, що він чує голос пса свого колеги, який впав у кому та саме цей пес допомагає розкривати Славі справи. І дивно те, що лише він чує голос собаки Полкана.

Кава з кардамоном

Кава з кардамоном

Неймовірна драматична історія забороненого кохання юної українки Анни, яка є донькою священика та дорослого польського шляхтича. Історія розгортається у Львові середини XIX століття, за часів «Весни народів», революції 1848—1849 років. Кохання, драма та сміливість – це все можна побачити у цьому серіалі.

Школа

Школа

Серіал “Школа” розповідає історію сучасних старшокласників, які стикаються з першим коханням, булінгом, дорослими проблемами. Вони вчаться будувати стосунки, конкурують між собою та навіть намагаються піти з життя через недовіру та тиск батьків.

Моя улюблена страшко

Моя улюблена страшко

 

Це українська історія знята за мотивами легендарного серіалу “Не народись вродливою”. Але інтерпретація зовсім нова. Настя Глушко зовсім не модна дівчина, яка приходить працювати у компанію, яка випускає косметику і стикається з ненавистю до себе та закоханістю до начальника.

Джек і Лондон

Джек і Лондон

Молодий столичний адвокат повертається до рідного міста у справах, але стикається з тим, що його старшого брата поліціянта звинувачують у злочині, і йому доводиться його рятувати разом зі своїм першим коханням. Головний герой єдиний, хто чує голос собаки свого брата і він стає його напарником.

Папік

Папік

Серіал “Папік” зміг завоювати прихильність глядачів. Сюжет розгортається коло молодої дівчини, яка певний час жила коштом свого заможного нареченого, але в певний момент стає самостійною та залишається без спонсора та знайомиться з колишнім актором, який вже на пенсії. Опинившись у скрутному становищі вони оселяються у будинку бізнесмена, який живе в іншому місті та вигадують легенду. аби вижити.

Схожі статті

Їй вже 42: як склалася доля і як сьогодні виглядає українська дівчинка-мауглі Оксана Малая (ФОТО)

Свого часу історія знаменитої дівчинки-Мауглі вразила всю країну, а обличчя героїні тисячі сюжетів знали абсолютно всі. Що з нею стало після отримання такої слави?

Народила в 11 і в 14: як склалася доля наймолодшої мами України та як сьогодні виглядають її діти (ФОТО)

20 років тому Надія Гнатюк стала наймолодшою матір'ю в країні. Дівчина народила малюка в 11 і одразу ж стала знаменитістю на батьківщині. Як вона поживає зараз?

Їм скоро буде по 8 років: як склалася доля і як сьогодні виглядають одеські п’ятернята та їхня мама (ФОТО)

2016 року в мережі прогриміла новина про те, що в Одесі жінка народила 5 дітей. Про неї знімали безліч сюжетів, писали на різних платформах, але щастя йшло за руку з бідою.

Новий законопроєкт про мобілізацію: хто має право на відстрочку, електронні повістки та що буде з ухилянтами

Український уряд вніс новий законопроєкт до Ради, який стосується мобілізації, обмежень по відношенню до ухилянтів та відстрочки. Детальніше в нашому матеріалі.

У Kyivstar стався збій. Компанія прокоментувала несправності і розповіла, як налагодити звʼязок та інтернет

Представники оператора "Київстар" офіційно повідомили про масштабний збій у системі та розповіли, як можна обійти його і налагодити у телефоні зв'язок.

Водії, будьте пильними: змінилося важливе правило дорожнього руху в Україні. Що тепер під забороною?

На жаль, багато керманичів нехтують правилами зупинки свого авто. Вони не замислюються над тим, що невірно припаркований автомобіль створюватиме перешкоди іншим учасникам дорожнього руху