Названі основні небезпеки пластики грудей

Збільшення грудей може не тільки допомогти жінці виглядати привабливіше і більше подобатися собі і оточуючим, а й стати джерелом купи проблем.

В усі часи людство цінувало природну красу і гармонію. Еталони жіночої краси постійно змінювались, змінювались модні традиції, однак природність лишалась в основі жіночої привабливості і пройшла через віки… до перших косметичних операцій і глянцевих журналів.

Дуже швидко виявилось, що скальпель хірурга може змінити зовнішність, прибрати окремі  недоліки або… збільшити груди, наприклад.

Наскільки безпечною є ця складна і болюча процедура?

Потрібно запам’ятати, що збільшення грудей не може бути одноразовим процесом. Рано чи пізно вам знов доведеться лягати під ніж. Разом з тим, віднині  ви стаєте пожиттєвим пацієнтом власного хірурга та інших лікарів.

Збільшення грудей
Збільшення грудей

Що, погодьтесь, є гарантією безбідного існування косметичного хірурга з одного боку і причиною ваших безсонних ночей та потраченого здоров’я з іншого.

Однак, ви все ж вирішили зробити операцію і тепер хочете дізнатись, що очікувати опісля.

Гаразд. Перше, що потрібно знати — це те, що встановлений у ваші груди мегасуперякісний протез молочної залози має кінцевий термін гарантійної служби.

Так-так. Його не вистачить на все ваше життя  і доведеться з часом знов замінювати.

Крім того, після операції ваші груди зазнають незворотних змін. І якщо щось піде не так — деформація, страхітливі форми, провисання, впадини на грудях, складки, жахітливі глибокі зморшки стануть назавжди вашими супутниками.

Ви ризикуєте пропустити можливий розвиток раку грудей на початковому, виліковному етапі. Адже протез суттєво ускладнює мамографію.

Профільному лікарю доведеться робити довготривалі обстеження і неодноразово піддавати ваше тіло жорсткому радіаційному випроміненню, аби з усіх можливих ракурсів вивчити зміни в грудних тканинах всупереч силіконовому протезу, котрий заважатиме. Збільшена доза радіації — збільшені шанси для розвитку раку.

Вам доведеться щомісяця самостійно оглядати молочні залози, і довго вчитись тому, як відрізнити живу тканину від мертвого силікону.

Маєте бути готовими також до хірургічних ускладненнь та післяопераційних ризиків. Розрізання ваших грудей, всування туди чужорідних предметів, відкриті рани, резистентність до антибіотиків, індивідуальні особливості організму можуть призвести до того, що замість красивих, нових грудей ви отримаєте гнійні рани, свищі, рубці, гіперемію, кровоточивість, довгий період реабілітації і виснажливий щосекундний біль. І жодного задоволення.

Здування силіконового протеза — реальність. Бачили коли-небудь м’ячик, з котрого випустили повітря? Саме в подобу такого м’ячика, з деякою долею ймовірності, перетворяться штучні груди за досить короткий період часу. Вас можуть міцно тискати, ваш партнер полюбляє пристрасні пестощі, у вашого протеза неякісна оболонка або втомлений хірург, закінчивши 10-ту за день заміну, трішки не розрахував натиск під час запихання у відкриту рану силіконової начинки і ви маєте наслідок — швидке, протягом місяця-двох, або поступове, протягом року, здування ваших грудей і перетворення їх в потворну подобу кульки, з котрої випустили повітря.

Приготуйтесь до змін у чутливості. Діапазон того, що вас очікує після операції: від підвищеної чутливості, що є досить рідкісним випадком, до втрати чутливості загалом.

Чи вартують ці відверті неприємності того, аби ви отримали більший розмір чи іншу форму своїх грудей, аби відповідати швидкоплинним модним тенденціям — вирішувати, звісно, лише вам.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.