Просто додай це у крем: супер-засіб за смішні гроші — ідеальна шкіра без зморшок та лущення гарантована

Не пропустіть цю статтю, якщо ваша мрія — це ідеальна шкіра без зморшок та лущення, без зайвих витрат. Що ж додати до крему, щоб назавжди зберегти молодість?

Ідеальна шкіра без зморшок та лущення: хіба це можливо у 40 років? Чутлива жіноча природа завжди страждає від зовнішніх чинників. Агресивне сонячне випромінювання, жорстка та хлориста вода, щоденне використання декоративної косметики не роблять нашу шкіру краще. Навіть при ретельному догляді за обличчям жодна жінка не застрахована від появи лущення та зморшок. Неправильне харчування, хронічні стреси, недосипання також залишають відбиток на нашому зовнішньому вигляді.

Ідеальна шкіра без зморшок та лущення

Кожна дівчина бажає зберегти молодість та пружність шкіри якомога довше, але процедури у косметолога та професійна доглядова косметика коштують чималих грошей. Але можна добряче зекономити, якщо додати деякі прості інгредієнти навіть у бюджетний крем для щоденного використання.

Ідеальна шкіра без зморшок та лущення: які інгредієнти додати у крем?

У домашніх умовах будь-який крем від зморшок, навіть не з дорогої серії, можна перетворити на професійний, доглядовий засіб. Зморшки та лущення з’являються, коли шкірі не вистачає зволоження, вітамінів та поживних речовин. Деякі рослинні олії мають у складі багато корисних інгредієнтів та жирних кислот, які доброчинно впливатимуть на стан шкіри. Наприклад, оливкова олія, виноградних кісточок, жожоба, мигдальна та багато інших стануть вам вірним помічником у догляді за собою.

Ідеальна шкіра без зморшок та лущення

Рецепт ідеального крему, щоб позбавитися зморшок та лущення:

  • 1 столова ложка щоденного крему
  • 10 крапель оливкової, мигдальної чи іншої косметичної олії
  • 10 крапель рідкого вітаміну Є
  • 3 краплі ефірної цитрусової олії
  • 3-5 крапель гіалуронової кислоти

Використовуючи цей крем щоденно, на ретельно очищене від макіяжу обличчя ви помітите, як розгладжуються зморшки та шкіра набуває свіжий, доглянутий вигляд. Ефірна цитрусова олія буде прискорювати кровообіг, а гіалуронова кислота сприяє відновлюванню клітин. Важливо не забути перед використанням зробити на руці тест на алергію, нанесли невелику кількість крему на зап’ясток. У разі виникнення почервоніння чи висипання користуватись засобом категорично заборонено.

Нагадаємо, що ідеальна шкіра без зморшок та лущення — це абсолютна реальність навіть з бюджетними засобами. Але її можна досягти лише при регулярному догляді. Бажаємо краси та здоров’я!

spot_img

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.