Просто додай це у шампунь і волосся без посічених кінчиків гарантовано: перукарі назвали важливий інгредієнт

Більше не потрібно відрізати волосся! Додай цей копієчний інгредієнт у шампунь, щоб гарантовано отримай ідеальне волосся без посічених кінчиків. 

Кожна жінка прагне мати ідеальне та блискуче волосся без посічених кінчиків. Але часто кінчики волосся виглядають сухими та неживими. На це впливає багато зовнішніх факторів. Влітку волосся втрачає вологу від щоденного перебування під відкритим сонцем, а взимку структура волосся пошкоджується від морозної температури.

Причиною появи посічених кінчиків може стати щоденне використання стайлінгів, плойок, прасочок, відсутність засобів для термозахисту та неправильно підібраний догляд. Професійні засоби для догляду за волоссям можуть коштувати недешево.

Якщо ви помітили у себе, що волосся почало сіктися, не поспішайте засмучуватись та хапатись за ножиці. Врятувати ситуацію можна навіть у домашніх умовах, просто додавши у шампунь чудодійний інгредієнт.

Волосся без посічених кінчиків гарантовано, якщо у свій щоденний догляд додавати корисні та поживні для волосся інгредієнти, наприклад, рідкі вітаміни.

Вилікувати пошкоджені локони допоможуть вітаміни В6, В9 та В12. Ампули з вітамінами можна купити в будь-якій аптеці, а коштують — недорого. Проте не треба поспішати додавати всі ампули з вітамінами у пляшку з шампунем, оскільки вони швидко втрачають свою дію. Відкривайте ампулу безпосередньо перед миттям голови. На долоню налийте невелику кількість шампуню та змішайте з ампулою рідкого вітаміну. Ретельно помийте голову цією сумішшю, змийте теплою водою та нанесіть поживну маску на кінчики волосся.

Волосся без посічених кінчиків

Міняйте вітамін при кожному митті голови, щоб волосся накопичувало якомога більше поживних речовин. Не слід забувати, що перед використанням нових засобів, у тому числі й вітамінів з аптеки, варто провести тест на алергічну реакцію. Нанесіть невелику кількість засобу на зап’ясток та залиште на добу. У разі появи почервоніння, висипу чи свербежу шкіри, від використання вітамінів потрібно відмовитись.

Нагадаємо, що при регулярному догляді ідеальне волосся без посічених кінчиків гарантовано!

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.