Думки, які руйнують стосунки: 4 токсичні формулювання

У нас в голові живе маленький зловтішний гном. У тебе ні? Тоді давай перевіримо.

І у тебе з коханою половиною ніколи не було періодів, коли на душі шкребуть кішки, поза спиною дме холодом, а у повітрі висить напруження, що аж дзвенить? Ну, будь чесною… І про що ти тоді думаєш?

1. Він мене розлюбив

Теоретично  можливо, але практично ти б це зрозуміла не у такому стані і не у такий період, а значно швидше. Бо «розлюбив», як і «полюбив» – це процес.

Переступи через своє самолюбство і власний егоїзм і піди назустріч перша. Згадай, як це було колись і з таким самим відчуттям у серці іди до нього. Розкажи йому, як ти його кохаєш і що ти хочеш мати від нього дітей. А вже після цього можна буде робити якісь висновки.

2. Я маю поганий вигляд

Звісно, що так. Але від таких думок ти краще виглядати не будеш. Ось прямо зараз вимий голову, уклади волосся. Зроби гарний макіяж і чекай його. А, якщо він удома і мовчки спостерігав за твоїм переродженням, то запропонуй йому кудись сходити – хоч би прогулятись.

3. Він від мене щось приховує

О, якщо у тебе з’явилася така думка, то ти випестила свого гнома в голові до таких розмірів, що він уже опанував всією твоєю головою.

А, до речі, ти б хотіла, щоб він дізнався про твого гнома? Ні? То ти від нього також щось приховуєш? Слухай, кожна людина щось від когось приховує. Але це не означає, що воно несе у собі загрозу особисто для тебе. Вчися довіряти коханій людині.

4. Ніколи не буде, як було раніше

А і не потрібно. Уявляєш, якби завжди було одне і те ж – нудьга. Стосунки мають розвиватися і, можливо, це і є їхній наступний етап. Кажуть, що найтемніша ніч перед світанком.  Проаналізуй, може й справді потрібно щось міняти – заняття, рису характеру або … просто шпалери в прихожій.

 

Схожі статті

Експерти поділились, яка каша є найкориснішою: гречка, вівсянка чи перловка – що найкраще сприяє схудненню

Сьогодні ми детально розповімо вам про користь та переваги найпопулярніших круп, які є доступними для кожної людини. Експерти назвали найкориснішу кашу.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.

5 трендів манікюру, які повернуться в моду цієї весни: акварель, натуральні кольори, краса в простоті (Фото)

Сьогодні ми розкриємо вам всі нові тенденції в дизайні манікюру. Деякі тренди повернулись в моду саме цієї весни, тож обирайте найкращий дизайн на ваш смак.

Просто додай це у шампунь: блискуче волосся без посічених кінчиків і сивини гарантоване. Копієчний засіб

Посічені кінчики - не лише косметична проблема, а й ознака того, що волосся потребує додаткового догляду. Пропонуємо до вашої уваги основні причини посічених кінчиків та лайфхаки для відновлення.

Просто додай це у шампунь: глянцеве волосся без посічених кінчиків гарантовано. Салонний догляд вдома

Мати шикарне волосся, наче з обкладинки, — це мрія багатьох людей. Комусь пощастило отримати його від народження, а для когось це щоденна тинанічна робота.

Чому не можна стригти самого себе: народні прикмети, пов’язані з волоссям, та їх пояснення

Стрижка волосся – це завжди особливий момент для кожної людини. Переважно зробити зміни в зачісці наважуються в якийсь із доволі складних періодів життя.