Вчені дізналися, як колір очей може передбачати захворювання — дослідження

Вчені розповіли, який зв'язок має колір очей з деякими захворюваннями.

Вчені провели ряд дослідження і виявили деяку закономірність між кольором очей і певними хворобами. Такими подробицями поділились співробітники медшколи при Колорадському університеті. Вони розповіли, які хвороби притаманні людям з відповідним кольором очей. Ділимось їх дослідженнями.

Люди з сірими або блакитними очима

Сірі очі
Сірі очі

Спеціалісти відзначають, що такі люди більше підвержені хворобам, які спричинені чутливістю до сонця. Наприклад, захворювання шкіри. До того ж, у таких людей набагато більший шанс зіткнутись з такою хворобою, як алкогольна залежність.

Люди з карими, темно-карими і чорними відтінками очей

Карі очі 
Карі очі

Спеціалісти з американського товариства болю довели, що кароокі люди більш чутливі до болю. При цьому вчені дослідили, що такі люди менше хворіють на рак шкіри, але при цьому мають більше шансів отримати хвороби пов’язані з кров’ю і мінеральним обміном. Особливу увагу фахівці радять приділяти селезінці та печінці.

Люди з зеленими очима

Зелені очі 
Зелені очі

Фахівці стверджують, що люди з зеленими очима мають високий больовий поріг, а також майже не стикаються з депресією. Однак їх шкіра менш захищена і може страждати від ультрафіолету.

Схожі статті

Дієтологи назвали найкорисніший сніданок – таку смакоту їдять Тіна Кароль та Катерина Осадча

Сьогодні ми поділимось з вами, чому ж не варто пропускати сніданок, а також розповімо про найкорисніші продукти, що допоможуть підтримувати тіло в тонусі протягом усього дня.

Аніта Луценко розповіла, як зменшити талію і схуднути в руках: найефективніші вправи цієї весни

Відома спортсменка та тренерка Аніта Луценко в особистому фотоблозі поділилась ефективними порадами щодо схуднення. Сьогодні ми розповімо про найкращі вправи, що стали трендом цієї весни.

В рази корисніша за звичайну крупу: рецепт каші із зеленої гречки для тих, хто піклується про здоров’я

А чи знали ви, що гречка здатна зміцнювати імунітет та є найкориснішою крупою, яка насичена великою кількістю поживних речовин? Сьогодні ми розповімо вам про корисні властивості зеленої гречки.

Як покращити стан шкіри без косметолога в домашніх умовах: 5 простих способів, про які ви точно не знали

Сьогодні ми поділимось з вами корисними порадами, що допоможуть покращити стан вашої шкіри в домашніх умовах. Дотримуючись цих простих правил, послуги косметологів вам не знадобляться.