Як живуть світові рекордсмени

Зріст кожної людини – особливість, яка дається їй від народження і закладається на генетичному рівні. Комусь з його зростом комфортно, а комусь – ні.

Найнезручніше почуваються люди зріст яких значно відрізняється від середнього.

Зазвичай людям, зріст яких значно перевищує середній набагато складніше у житті, ніж людям з низьким зростом. У таких людей виникає ряд проблем гострих проблем, починаючи від проблем з одягом чи взуттям і закінчуючи проблемами зі здоров’ям.

Найвищі люди планети рідко доживають до до середнього віку і помирають від звичайних інфекцій. Так сталося з Робертом Уолдом. Він помер у віці 44 років від звичайної ранки на нозі, яку Роберт натер костилем.

Роберт Уодлоу - найвища людина на планеті
Роберт Уодлоу – найвища людина на планеті

Нерідко у найвищих людей на планеті кістки і хребет не витримують навантаження і вони стають інвалідами або помирають від звичайних інфекцій.

У найнижчих людей на планеті теж є свої особливості. Їхній зріст рідко досягає навіть 80 см, а замість кісток у них хрящова тканина. Така їхня особливість називається ахондроплазією. Оскільки замість кісток у таких людей хрящі, кінцівки в них часто ламаються. Таких людей ще називають кришталевими.

Най нижчі люди найчастіше страждають проблемами з серцем. А звичайні дл нас бронхіт чи застуда стають для них смертельними.

Звісно, є люди, які з подібними відхиленнями живуть довго, але таких мало. Зазвичай вони не доживають до 30-ти років.

Кахендра - найнижча людина на планеті
Кахендра – найнижча людина на планеті

Будь-які відхилення – результат неправильної роботи організму, які виправити майже неможливо.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.