Одна проблема на двох: що пов’язує сусідок Каменських та Осадчу – перша “бореться” за кордоном, друга вдома

Колишні сусідки Настя Каменських та Катя Осадча раптово зіткнулися з однією загальною проблемою, яка їх дуже хвилює - обидві набрали зайву вагу. Як приводять себе у форму знаменитості.

Перед початком сезону купальників багато жінок намагаються упорядкувати свої форми. Зірки не виняток. Так, колишні сусідки по елітному селищу, розташованому в мальовничому місці під Києвом, Настя Каменських та Катя Осадча, виявили, що за зимовий період набрали кілька зайвих кілограмів, тож колишні сусідки вирішили активно худнути. Каменських за кордоном, Осадча будинки під Києвом. Про те, як відбувається “боротьба” із зайвою вагою, обидві розповіли у Instagram.

Зіркові сусіди Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та Настя Каменських із Потапом
Зіркові сусіди Катя Осадча з Юрієм Горбуновим та Настя Каменських із Потапом

Зірці “Світського життя” належить скинути лише два кілограми, тому особливий наголос Осадча вирішила зробити на харчуванні. Отже, щоб повернути собі ідеальні форми, Катя не вживає цукру після 15:00, сюди ж входять і фрукти. Вуглеводи та білки ведуча їсть окремо. Цілком виключає хліб і п’є багато води. Як фізичне навантаження Катерині допомагають маленькі сини, які не дають їй сидіти на одному місці.

Катя Осадча та Настя Каменських показали, як готуються до сезону купальників
Катя Осадча та Настя Каменських показали, як готуються до сезону купальників

Настя Каменських, поки вона ще не має дітей, зробила основний упор на фізичне навантаження. Співачка опублікувала пост, де показала частину тренування на балконі десь за кордоном та супроводжувала його довгим текстом із міркуваннями про те, як суспільство оцінює людей. У коментарі Каменських розповіла, що їй знову написали, що вона товста, тому співачка вирішила вжити екстрених заходів.

Нагадаємо, що співачка постійно критикувалась через зайву вагу. В одному зі своїх інтерв’ю Каменських зізнавалася, що вже звикла до цього, і коли відчуває, що треба схуднути, то знає, як це зробити. За час своєї творчої кар’єри її вага доходила до максимальних позначок, але через якийсь час швидко поверталася до норми.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.