Як виглядають учасниці “Холостяк-13” з Олександром Тереном: СТБ показало перших дівчат нового сезону

MamaRika зустріла
MamaRika зустріла

З днями стало відомо ім’я нового героя романтичного реаліті-шоу Холостяк, яке вже багато років транслюється на телеканалі СТБ. Впродовж 12 сезонів публіка спостерігала за тим, як здебільшого бізнесмени, знаменитості, люди творчі та успішні намагалися знайти своє кохання перед камерами.

Але цього разу ситуація значно змінилася, адже головним героєм став захисник України Олександр Будько, який прославився як Терен.

Телеканал СТБ показав перших учасниць шоу Холостяк-13

Безумовно, у такого красеня буде велика кількість прихильниць, але можливість боротися за його серце отримають лише 20 дівчат, і деяких учасниць телеканал вже показав.

Так, на офіційній платформі СТБ зʼявилися перші кадри зі зйомок. І немає сумніву, що українські красуні знову перевершують себе, із кожним сезоном виглядають ще більш прекраснішими.

На жаль, на кадрі непомітно облич дівчат, і цю інтригу продюсери будуть тримати до останнього, адже необхідно за інтригувати публіку і залишити усе найсмачніше до запуску.

Телеканал СТБ показав перших учасниць шоу Холостяк-13

Нагадуємо, що минулий холостяк був ледь не найскандальніших за всю історію шоу. Так, молода людина спочатку не зміг одразу визначитися з дівчиною, яка йому більше до вподоби, з переможницею не залишився, а потім намагався залицятися до іншої фіналістка, після чого з обидвома був у серйозному конфлікті. Головний герой та дівчата буквально поливали одне одного брудом в мережі.

Так само екс-холостяк втратив свого хорошого друга в особі Слави Дьоміна, який про підтримував його впродовж усього проекту. Пізніше учасниці розповіли, що нібито головний герой не був настільки заможним, як про це говорив, і взагалі виявився абсолютно іншою людиною від того, що демонстрував на екрані.

І хоча скандалу було багато, головний герой не так запам’ятався публіці, як Нікіта Добринін чи Іраклі Макацарія, що вже казати про Макса Чмерковського, який досі на вустах.