Сума в доларах з кількома нулями: Alyosha зізналася, за що їй довелося заплатити на початку своєї кар’єри

Популярна українська співачка Alyosha вперше зізналася, за що їй довелося заплатити на початку своєї кар'єри. Своєю заявою артистка вразила навіть журналіста.

Відома українська співачка, яка нині виступає під псевдонімом Олена Тополя, дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше назвала неймовірну суму, що їй колись довелося заплатити за прописку в Києві.

Так, співачка розповіла, що свого часу приїхала з Запоріжжя до Києва за допомогою Вадима Лисиці. Тоді продюсер активно підтримував майбутню зірку, і навіть замовив за неї слово перед Оксаною Білозір, яка допомогла їй при вступі на бюджет. Олена розповіла, що на той момент її фінансове становище взагалі не давало можливості заплатити за контракт.

Alyosha зізналася, яку суму заплатила за прописку в Києві

Alyosha пішла на бойову підготовку та розповіла, чому прийняла це рішення
Alyosha зізналася, яку суму заплатила за прописку в Києві

Врешті-решт, артистка дісталася столиці, але їй необхідно було виписатися з гуртожитку в Запоріжжі, і прописатися в Києві. На той момент вона заплатила за це аж 200 доларів.

“Я собі приїхала, отримала розклад екзаменів, прийшла їх, здавала. Єдине, за що мені довелося заплатити, це за прописку. Тому що мені треба було виписатися із Запоріжжя та прописатися в Києві. І тоді це просто неймовірні гроші були. Це було 200 баксів. І на той момент це було просто… Це був 2003 рік, і я одразу не була дуже гарною студенткою. Я пропускала дуже багато, бо вже була студія звукозапису”

В інтерв’ю зірка доповнила, що, врешті-решт, стала ходити лише на ті пари, які були їй цікавими.

Нагадуємо, що впродовж розвитку своєї сценічної кар’єри Олена познайомилася зі своїм колегою Тарасом Тополею, з яким згодом вступила в любовні стосунки та за якого вийшла заміж.

Після весілля у пари з’явилося двоє дітей, а після 2022-го співачка перебралася на деякий час до Сполучених Штатів Америки, де проживали разом зі своєю свекрухою та її новим чоловіком. Сім’я довго не змогла перебувати в розлуці, артистка прийняла рішення про повернення в Україну, і тоді ж заявила про те, що змінює свій псевдонім, який колись зробив їй ім’я на сцені.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.