Свекруха викреслила зі свого життя невістку і онуку: життя їй відплатило за це сповна

Перед тим, як щось робити слід добре подумати.

В одному місті жила звичайна родина: чоловік Андрій, дружина Ліда і донька Роксолана. У них все було, як у всіх. Батьки працювали, донька ходила в садочок, на вихідних вони намагалася проводити час разом.

Але у цій, на перший погляд ідеальній родині, все було не так щасливо. Поруч з ними жила свекруха Ліди Ірина Андріївна. Вона завжди хотіла бути в курсі всіх справ родини сина, адже вважала, що знає все краще, за дітей.

Син не намагався суперечити мамі і робив та, щоб Ірина Андріївна була щаслива і задоволена.ю При цьому Андрій не бачив, що його дружина Ліда від такої його поведінки лише засмучується і постійно перебуває у поганому настрої.

Щаслива сім'я
Щаслива сім’я

Крім цього свекруха не пропускала жодної можливості, аби наговорити на дівчину різних образ.

Одного разу Ліда привела Роксолану до свекрухи і про всяк випадок залишила теплий вуличний одяг, адже була глибока осінь і в будь-який момент могло похолодати.

Після цього жінка сіла в машину і поїхала у справах. Через кілька годин їй зателефонувала Роксалана і, полачучи попросила маму приїхати забрати її. Телефоном від дівчинки мама не змогла нічого добитися, тому сіла в машину і поїхала до свекрухи.

Там з’ясувалося, що Ірина Андріївна вивела дівчинку на прогулянку у легкому осінньому одязі і прогуляла з нею так три години. Дівчинка просилася додому, пояснюючи, що вона дуже змерзла. Проте бабуся не звертала на слова дівчинки уваги, адже зустрілася з подругою і їй хотілося поговорити.

Мама і доня
Мама і доня

Ліда розуміла, що її свекруха літня людина, майже ніде не буває і спілкування з подругою для неї розрада. Але вона не могла зрозуміти чому вона не звертала увагу на дитину. Жінка зауважила, що якщо Ірина Андріївна не в стані слідкувати за дитиною, то бачитися з нею вона буде лише у присутності самої Ліди або Андрія.

Свекруха розсміялася, а з іншої кімнати вийшов щасливий Андрій. Ліда дуже здивувалася і поцікавилася у чоловіка що він тут робить і чому дозволив піти з донькою на вулицю у легкому одязі. Та й взагалі з’ясувати що тут сталося за той час, поки її не було.

Проте, замість пояснень Ліда вислухала потік звинувачень та образ на свою адресу. Одну з яких Ірина Андріївна повторила кілька разів, сказавши здивованій дівчині, що вона тут ніхто і звуть її ніяк.

Ображена і засмучена Ліда вийшла з квартири разом з донькою. на сходовому майданчику вона зустріла Ольгу вікторівну, ту саму подругу Ірини Андріївни. Літня жінка вибачилася і поцікавилася що трапилося у Ліди. Дівчина від образи, не розуміючи що робить, розповіла все Ользі Вікторівні. Жінка все вислухала і сказала:

– Це, звичайно, не моя справа, але тікай від цих людей подалі. Ти молода, красива, розумна. Знайдеш собі кращого. А Ірина Андріївна давно про тебе плітки розпускає.

Сказати, що Ліда була вражена – нічого не сказати. У шоковому стані вона сіла з донькою в автомобіль і поїхала додому.

Приїхавши, вона довго не могла заснути, тоді як виснажена і змерзла Роксоланка швиденько заснула у ліжечку, обіймаючи великого іграшкового ведмедя.

Не знаючи що робити, наступного дня Ліда подзвонила своїй подрузі Кірі і розповіла все, що трапилося. Дівчина уважно вислухала подругу і повторила те саме, що сказала і Ольга Вікторівна.

Ліда ще трохи подумала і прийняла нелегке для себе рішення розлучитися з андрієм. Чоловік, як не дивно, спокійно відреагував на це, зауваживши, що готовий відмовитися від батьківських прав на Роксолану. Тоді жінка подумала дві речі: чоловік підозріло швидко погодився на розлучення і добре, що донька цього не чула, адже пішла з дідусем на прогулянку.

Щаслива родина
Щаслива родина

Вже після розлучення з’ясувалося, що у Андрія майже весь цей час була коханка Юля, з якою їх так хотіла одружити Ірина Андріївна. Зрештою, так і сталося. Проте щастя нової родини тривало не довго.

Через пів року Ірина Андріївна сама подзвонила Ліді і почала скаржитися на нову невістку Юлю, яка їй життя не давала і всілако ображала жінку. Колишня свекруха попросила дівчину повернутися до її сина, визнавши, що посмилялася. Ліда все це вислухала, а потім вибачилася і сказала, що нічим допомогти не може.

Вона поклала трубку, відсунула телефон і подивилася на Роксоланку, яка щось малювала за столом. Потім вийшла з кімнати і зацшла в кухню, де її вже чекав Ігор, новий чоловік, з чашкою гарячого чаю і шматочком її улюбленого “Горіхового” торта.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.