Заради сина батьку довелося погрожувати лікарям зброєю: був готовий на все, аби не дати синові померти

Батьківська любов творить дива.

Навесні 2015 року у родині 59-річного мешканця Техасу Джорджа Піккерінга сталося горе: йому зателефонували з лікарні й повідомили, що лікарі збираються відключити його єдиного 27-річного сина від апаратів підтримки життєдіяльності, оскільки лікарі вважали його мозок мертвим.

Раніше хлопець пережив кілька інсультів і після останнього впав у кому, з якої не виходив довгий час.

Джордж Пікерінг з сином

Джордж Пікерінг не зміг витримати такого удару. Чоловік благав не відключати сина і кричав, що покінчить з собою, якщо його вимогу не задовольнять.

Відразу після цієї новини техасець помчав до лікарні, взявши з собою пістолет 9-міліметрового калібру. Через кілька хвилин він вже заходив у відділення інтенсивної терапії, де лежав його син.

Там він зустрівся з лікарем, який підтвердив те, що Джорджу Пікерінгу сказали по телефону. Медик зауважив, що лікарська комісія підтвердила, що мозок чоловіка мертвий і його, як безнадійного пацієнта збираються відключати від апаратів забезпечення життєдіяльності.

У відчаї. чоловік пригрозив пістолетом і попросив усіх вийти з палати, аби побути з “сином на одинці”. Це стало початком чотиригодинного протистояння між Джорджем Піккерінгом та поліцією.

Поліція та спецпідрозділи оточили клініку. А сам чоловік, за його словами молився, тримаючи підключеного до апаратів сина за руку і час від часу спілкуючись з поліцією.

Джордж Пікерінг стояв поруч з сином і вмовляв його стиснути руку. І тут сталося те, що інакше, ніж “чудом” назвати неможливо: чоловік відчув, що його син стискає руку.

Техасець спершу не повірив і повторив прохання.

Пізніше Джордж Пікернг розповів: “Син стиснув мою руку чотири рази. Це ні що інше, як чудо! Я знав. що мій син не мертвий. Я знав, що мій син не овоч. Я батько і я відчуваю, що відбувається з моїм сином”.

Через чотири години, після того, як техасець довоі. що його син живий, він добровільно здався поліції. До цього, лікарі вже почали обговорювати можливість використання органів 27-річного сина Джорджа Пікерінга для пересадки іншим хворим. Проте тепер, вони впевнені, що мозок хлопця не помер, а сам хлопець живий.

Того ж вечора сталася ще одна приємна подія: молодий чоловік вийшов з коми. Він повернувся на ліжку, подивився на мачуху і сказав: “Я люблю тебе, мамо”.

Зараз хлопець майже повністю вилікувався.

Пікерінга-старшого після інциденту посадили у в’язницю. Але згодом вирок полм’якшили і днями чоловік вийшов на волю.

Як говорить його син, він розуміє, що батько порушив закон. Але робив він все це з найкращими намірами. Якби не він, хлопця не було б в живих. Всі ці вчинки були від великої любові.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.