Народила 21 дитину і хоче ще: як живе найбагатодітніша мати світу та як склалося життя її дітей

Одна з найбагатодітніших матусь світу вкотре готується стати мамою. Їх з чоловіком не зупиняють навіть значні фінансові витрати.

Жінка на ім’я С’ю Редфорд живе у Великобританії, у містечку Моркама графства Ланкаши.

У неї є чоловік Ноель і 21 дитина. Останню доньку, яку назвала Бонні, вона народила у 2019 році і після цього пообіцяла більше не народжувати. Проте життя склалося так, що жінка знову завагітніла.

Багатодітна родина С'ю та Ноеля Редфордів
Багатодітна родина С’ю та Ноеля Редфордів

До цього у пари вже було три спроби припинити народження дітей. Проте відмовитися від щастя ставати батьками парі було ще важче.

Наразі у подружжя 21 дитина: 11 дівчаток і 10 хлопчиків. Двоє вже дорослих дітей з’їхали від батьків і мають всже власні родини.

Велика британська сім’я живе у приміщенні колишнього притулку, який придбали за 240 тисяч фунтів. При цьому жодної допомоги родина не просила, а всі витрати за дітей беруть на себе.

Як зізналися багатодітні батьки, на харчування вони витрачають близько 300 фунтів на тиждень, зокрема лише на один день їм потрібно 10 літрів молока, 3 коробки готових сніданків і три літри соку на всю родину.

При таких витратах, родина живе на дитячу допомогу і на прибуток від невеликої сімейної пекарні. Жодної додаткової допомоги від держави багатодітна родина не отримує.

Зараз пара готується стати батьками 22 дитини, про що жінка повідомила на своєму YouTube-каналі. 44-річна С’ю дуже сподівається, що це буде хлопчик, адже тоді в неї буде порівну дітей кожної статі. Наразі жінка перебуває на 15-му тижні вагітності і поки не говорить про стать майбутньої дитини.

Багатодітна британка готується до появи 22 дитини
Багатодітна британка готується до появи 22 дитини

Зважаючи на таку кількість дітей і турбот по дому. жінка просто не може не бути у чудовій фізичній формі. До того ж. як зауважує сама С’ю, її організм дуже швидко відновлюється після пологів.

 

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.