Оля Полякова отримує задоволення в компанії молодого спортсмена: “Ти хочеш, щоб ми тут вдвох?”

Співачка Оля Полякова — одна з найбільш яскравих та епатажних зірок в українському шоу-бізнесі. Знаменитість знову змусила здивовану публіку говорити про себе.

Оля Полякова, відома українська співачка, акторка та телеведуча, відзначається не лише своїм талантом, а й зразковою фізичною формою. Своїм захопленням спортом та здоровим способом життя вона ділиться не тільки зі своїми шанувальниками, але й з родиною. Разом із дочкою Машею зірка активно займається тренуваннями, роблячи акцент на зміцнення здоров’я та підтримку ідеального зовнішнього вигляду.

Важливу роль у тренувальному процесі Олі та Маші відіграє їхній тренер Сергій Шеремета. Спортсмен відомий своїм професіоналізмом та індивідуальним підходом до кожного клієнта. Він співпрацює з багатьма зірками, допомагаючи їм досягати найкращих результатів у сфері фітнесу та здоров’я. При цьому Сергій підтвердив свій професіоналізм на власному прикладі, схуднувши на 20 кг.

Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена
Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена

Завдяки регулярним тренуванням та кваліфікованому супроводу Сергія Шеремети, Оля Полякова не лише підтримує чудову фізичну форму, але й надихає тисячі жінок на здоровий та активний спосіб життя. Співачка провела чергову трансляцію для своїх підписників, де поділилася ходом тренування та власними успіхами, а також підняла шанувальникам настрій своєю легкістю.

На початку запису зірка зі своїм тренером налаштовувала трансляцію. Кожен звертався до власної аудиторії, але спершу Сергій намагався під’єднатися до трансляції Олі, чим викликав нерозуміння з її боку:

“Ти хочеш, щоб ми тут вдвох?”, — вказуючи на екран свого смартфона запитала співачка у Шеремети

Також співачка зі здивуванням відзначила, що у тренера краща якість зображення в трансляції попри використання ними однакової моделі iPhone 15 Pro Max. На це Сергій дотепно пожартував, що в нього, на відміну від Олі, оригінальний пристрій.

Оля Полякова показала, як провела час в компанії привабливого спортсмена

Якщо ж говорити про стосунки поза тренувальним процесом, то у Шеремети та Полякової вони виключно дружні. Співачка знаходиться у щасливому шлюбі із Вадимом Буряковським, з яким цьогоріч вони святкують фарфорове весілля. Серце Сергія також зайняте, про що він розповів у сторіс поруч з кадрами із тренувань в компанії Олі Полякової.

Схожі статті

Як виглядає екс-дружина Вакарчука, з якою він прожив 20 років: красуня, від якої погляду не відвести

Ляля Фонарьова віддала коханому Святославу Вакарчуку найкращі роки свого життя, а у відповідь почула те, від чого перевернувся весь її світ.

Ніжна, жіночна та вельми тендітна: як виглядала Надя Дорофєєва, коли виходила заміж за Дантеса та Кацуріна

Рік тому, Надя Дорофєєва вдруге вийшла заміж. Пропонуємо пригадати та порівняти, як зірка виглядала під вінцем з Вовою Дантесом та Мішею Кацуріним.

Об’їздив весь світ, а за дружину взяв українку: як виглядає кохана відомого мандрівника Дмитра Комарова

Об'їздивши пів світу, Дмитро Комаров зрозумів, що найкращі жінки вдома. Тому, повернувшись на Батьківщину, одружився, але не аби з ким, а з володаркою титулу "Міс Україна".

Подарунок від Огіра: як виглядає заміський будинок Тіни Кароль — шикарний сад та власне футбольне поле

Відома артистка Тіна Кароль захотіла хоча б на час відсторонитися від міської метушні, тож обрала для себе життя у просторому маєтку, який їй колись подарував Євген Огір.

Вже доросла та має власну дитину: як виглядає і чим займається єдина донька Юрія Горбунова

Зіркове подружжя Горбунова та Осадчої має двох спільних синів. Проте мало хто знає, що Юрій став батьком ще однієї дитини — доньки своєї першої дружини.

Камалія розквітла після розлучення і вся справа не в Захурі: хто змусив очі співачки світитися від щастя

Найбагатша співачка України Камалія розквітла після завершення шлюбу і вся справа не в Мохаммаді Захурі. Хто ж змусив очі артистки світитися від щастя?