І вік вже не той, і сивина на бороді: Олег Винник показав, як змінився за 2 роки простого життя у Німеччині

Знаменитий український виконавець Олег Винник пішов з інформаційного простору майже 3 роки тому. За цей час багато чого змінилося, зокрема зовнішність артиста.

Дуже довго Олег Винник займав ледь не найперші позиції у серцях жінок. Заради успішної кар’єри чоловік приховував той факт, що в нього давно є сім’я, і таким чином беріг серця своїх шанувальниць. Але правда в тому, що і журналісти, і публіка вже давно почали здогадуватися на рахунок реального стану речей.

Зв’язок артиста з його вокалісткою був очевидним, так само зірка неодноразово засвітив свого сина Юліана. Робота в Берліні ще до зіркової кар’єри також стала помітною частиною в біографії зірки.

Врешті-решт, саме там він і опинився після 24 лютого. Так, незадовго до цього у зірки були проблеми з горлом, через що він неодноразово скасовував свої концерти. Пізніше з’явилася інформація, що чоловік знаходиться в Німеччині.

Олег Винник показав, як змінився за 2 роки в еміграції

Олег Винник із членами фонду
Олег Винник показав, як змінився за 2 роки в еміграції

Його фанати гостро реагують на критику зірки: мовляв, завжди жив в Німеччині, і не переривав своєї еміграції, поки працював в Україні. А тому, мовляв, закиди на його адресу недоречні.

Сам Олег намагався якомога менше виходити на зв’язок зі своїми слухачами, ніяк не спілкувався з користувачами, і лише дав велике інтерв’ю, в якому розповів, що регулярно перераховує гроші на благодійність, закуповує автомобілі для захисників і приймає активну участь у боротьбі.

Але це не зіграло особливої ролі у його карʼєрі. Відсутність зірки з кожним днем повертала проти нього не тільки аудиторію, але й колег, які раптом почали його критикувати через рік відсутності артиста в шоу-бізнесі. Змінилися не тільки його стосунки з зі співвітчизниками, але і його зовнішній вигляд.

Олег Винник показав, як змінився за 2 роки в еміграції

На останніх кадрах помітно, що чоловік не слідкує за своєю сивиною, не годиться, не укладає волосся, і на відміну від сценічних нарядів обирають доволі простий та зручний одяг.

Схожі статті

Надя Дорофєєва показала свій животик та заговорила про дитинство: Міша Кацурін втретє стане батьком?

Коли жінка планує стати мамою, вона роздивляється дитячі іграшки та купує ті, які найбільше їй сподобалися. Невже поява Дорофєєвої серед купи м'яких зайчиків свідчить про вагітність зірки?