“Гарний і розумний”. 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядає її син-випускник: копія ведучої

Зірковий статус батьків часто впливає на їхніх дітей. На когось він створює тиск, комусь одягає на голову корону. Про свою думку щодо популярності батьків розповів і син ведучої Марічки Падалко.

Телеведуча Марічка Падалко поділилася радісною подією — її старший син, Михайло, закінчив 11-й клас. У свої 17 років він вже показав себе як відповідальний і обдарований молодий чоловік, про що свідчать його численні досягнення. На відео, опублікованому Марічкою, видно, що Михайло виріс справжнім красенем і надзвичайно схожий на свою маму. Ведуча пишається своїм сином і не приховує цього від своїх шанувальників.

На знімках Михайло стоїть поруч з матір’ю, яка обрала для події довгу сукню з квітковим малюнком. Високий, статний юнак уже майже на голову вище за Марічку. А його посмішка та риси обличчя дуже нагадують мамині. Для випускного Михайло вибрав досить простий, але гарний стиль: кросівки, джинси, білосніжна сорочка. Хлопець відомий скромністю й не хоче досягати успіхів в житті, користуючись соціальним капіталом знаменитих батьків.

Марічка Падалко показала відео з сином-випускником
Марічка Падалко показала відео з сином-випускником

Цю позицію юнак доводить не лише словом, але й ділом. Нещодавно Михайло пройшов онлайн-курси зі збирання FPV-дронів та навіть власноруч зробив свою першу “пташку”. Хлопець не планує зупинятися на досягнутому та хоче й надалі розвиватися у сфері любительського виробництва дронів. Також син ведучої після досягнення 18-річчя хотів долучитися до захисту України, як його батько Єгор Соболєв. Але родина вмовила юнака трішки відкласти це питання, зараз зосередившись на інших речах та проєктах.

Марічка Падалко показала відео з сином-випускником
Марічка Падалко показала відео з сином-випускником

Нагадаємо, що Марічка Падалко виховує спільних з Єгором доньок Марію та Катерину. Ведуча нещодавно відвідала й останній дзвінок Маші. Їхня спільна світлина не менше зацікавила шанувальників, оскільки донька навіть більше схожа на зіркову маму, ніж син. Саму ж Марічку завдяки красі та молодості можна сплутати з сестрою Марії, а не з її матусею, якій цьогоріч уже виповнилося 48 років.

Схожі статті

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.

Колишня дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч: “В намоленому місці”

Екс-дружина Дзідзьо Славія показала, якого життя досягла без співака поруч. Вже 3 роки пара не разом і за цей час жінка встигла побудувати нове життя, та чи щасливе?

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.