Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв розповів про свої стосунки: все-таки зустрічається не з Нелею Шовкопляс

Ведучий популярної ранкової програми "Сніданок з 1+1" Єгор Гордєєв розповів про свої стосунки. все-таки зустрічається не з Нелею Шовкопляс.

Навіть не варто казати про те, що Єгор Гордєєв, як і будь-який вродливий телевізійник являється завидним нареченим. Але ситуація з сюрпризом: закохана у знаменитість дівчина може зіштовхнутися з суворою правдою — у Єгора не вистачає часу навіть для того, аби відпочити вдома. Зірка неодноразово розповідав як розпочинає свій день: ще до світанку він прокидається та йде вигулювати свого пса. З улюбленцем у нього особливий зв’язок, тому він ніколи не нехтує своїми обов’язками перед ним.

Потім ведучий рушає на роботу. Запізнюватися не можна, адже мова йде про прямий ефір. Підготовка, знімальний процес, опрацювання матеріалу, — усе це займає вельми багато часу. Окрім того декілька років тому Єгор почав працювати ще й як продюсер. Як результат, вдома він з’являється пізно ввечері.

Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв розповів про свої романи

Єгор Гордєєв заговорив на рахунок сім'ї для песика
Ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв розповів про свої романи

Саме тому Єгор зізнався, що не шукає нічого серйозного. Не тому, що він не сімейна людина, принаймні про це мова не йшла, а тому що він занадто зайнята людина, і не зможе приділяти хоча б трохи часу такому формату стосунків.

Тим не менш, жінки у його життя приходять. Але для того, щоб стати героїнями коротких історій. Саме такими думками ведучий поділився 3 роки тому зі своїми колегами у інтерв’ю.

Нещодавно зірка дав свіжий коментар на цей рахунок, і зізнався, що так само ніяких серйозних романів в нього немає, хоча натякнув на те, що він трошки мають місце.

Що стосується стосунків з Нелею Шовкопляс: зараз телеведуча налагодила сімейне життя зі своїм чоловіком, з яким 2 роки тому збиралася розлучатися. Благовірний навіть познайомився з Єгором, але сталося це нещодавно у рамках виїзних зйомок.

На питання ведучої, чи ревнує чоловік Нелю до її партнера журналісти відповіли сміхом: він навіть не читає коментарів під публікаціями, а тому залишається щасливою людиною без зайвих переживань.

Схожі статті

Ахтем Сеітаблаєв назвав розмір своєї зарплатні, яку отримує на службі: відкладати – нічого з наголосом на і

Легендарний український режисер Ахтем Сеітаблаєв нині працює на державу й отримує державну зарплатню. Відкладати кошти актору просто не вдається — немає з чого.

Де зараз спільна дитина Володимира Кличка і Оксани Марченко: ви не знали, а вона – існує (ФОТО)

Оксана Марченко та Володимир Кличко хочуть, або ні, але є і будуть пов'язані на все життя однією дитиною. До того ж, навіть не своєю, а взагалі донькою іншого екс-політика.

Затісний топ і видно животик: 45-річна Маша Єфросиніна вагається щодо свого відвертого образу в її роки

Маша Єфросиніна показала, як вона і в чому може виглядати в свої 45 років на 20. Також вона розвіює думку щодо того, як можна, а як не можна одягатися загалом.

Аіда Ніколайчук вперше зблизька показала обручку, яку їй подарував чоловік-американець: камінь величезний

Переможниця третього сезону "Х-Фактор" 42-річна Аїда Ніколайчук нарешті знайшла своє жіноче щастя за тисячі кілометрів від рідної країни та втретє вийшла заміж.

Альбіна Джанабаєва стала копією Мадонни: дружину Валерія Меладзе сплутали з американською поп-дівою (Відео)

Після того, як Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва з дітьми переїхали до Іспанії, їхнє життя заграло новими фарбами. Поки співак їздить на гастролі, його дружина записує кумедні ролики.

Все волосся, яке є, догори дриґом: Віталій Козловський показав свого новонародженого сина (ФОТО)

У єдиного новонародженого сина Віталія Козловського, Оскара, дуже цікаві риси обличчя. Прихильники зірки плутаються, на кого ж точно схоже дитя. Більшість — за самого Козловського.