Сива борода і окуляри для зору: як змінився чоловік Руслани Писанки після того, як акторки різко не стало

Чоловік легендарної української акторки Руслани Писанки Ігор Ісаков показав, як змінився за 2 роки її відсутності. Чоловік пройшов через дуже непростий період.

Знаменита українська акторка Руслана Писанка найскладніший період свого життя провела в обіймах свого обранця Ігоря Ісакова. Про власний біль, страхи, потенційний майбутнє вона не розповідала нікому. Шанувальники навіть не здогадувалися, що вже незабаром втратять свого кумира.

Хоча передвісники сумної новини були: взимку 2022-го вона впала зі сцени під час вистави. Через це артистка травмувалася і була госпіталізована. А от причина падіння — знепритомнення.

Чоловік Руслани Писанки показав, як змінився після її смерті

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі
 Чоловік Руслани Писанки показав, як змінився після її смерті

Доживала свого віку Руслана на чужині — в Німеччині. Вона обіцяла своєму чоловікові, що одужає, але свідомо обманювала, щоб Ігор тримався. А Ісаков зізнався, що повністю їй повірив, і навіть не додумався перевірити медичні документи, щоб знайти правду.

У 2022-у Ігорю довелося поховати одразу двох членів родини Писанки: матір акторки та її саму. Найближчі люди зірки померли від онкології, тому вона прекрасно знала, що на неї чекає. Її вдівець зробив усе необхідне, щоб шанувальники могли гідно попрощатися. А сам він також провів перепоховання, возз’єднався Руслану з її сім’єю.

Чоловік зізнається, що в будинку нічого не змінював: так складається враження, ніби дружина ще з ним. Він живе у самотності разом з улюбленцями. Син вже дорослий і живе окремо. Однак, у Ігоря є багато друзів, які його підтримують.

Сам він продовжує змінюватися, адже роки минають, попри те, що час для нього зупинився. Зокрема, Ісаков все частіше з’являється в окулярах. Також у чоловіка з’явилося ще більше сивого волосся. Це надає йому шарму, однак не приховує того факту, що все ж таки нічого не стоїть на місці.

Схожі статті

Тендітна, немов квітка півонії: Оля Цибульська примірила барбі-образ та здивувала яскравою трансформацією

Відома українська співачка Ольга Цибульська ніколи не цуралася експериментів зі своїми образами. Проте, такою ви її ще точно ніколи не бачили.

Куди подівся колишній чоловік Наталії Могилевської: він був крутим київським бізнесменом, а ким став?

20 років тому Наталія Могилевська вирішила завершити шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим, і з тих пір багато чого змінилося в його житті. Що з ним стало?

Осадча показала свого красеня-сина від депутата та розповіла, як склалося його життя: “Доросліший за мене”

Популярна українська ведуча Катерина Осадча показала, як виглядає її красень-син Ілля, який народився у шлюбі з депутатом. Як склалося життя хлопця?

Королева пластики розповіла, як почувається в буденності з найбільшими вилицями у світі: “Ні їсти, ні спати”

Популярна блогерка Анастасія Покрищук розповіла, чому наважилася на зміну свого обличчя та як змінилося її життя після експериментів із зовнішністю.

Репяхова показала першу спільну світлину з Віктором Павліком: тоді й уявити не могла, що стане його дружиною

Відома блогерка Катерина Репяхова колись навіть мріяти про зустріч з Віктором Павліком не могла. Проте зараз жінка з гордістю розповідає про те, як доля допомогла їм зблизитися.

“Без образ”: Святослав Вакарчук покинув Батьківщину та показав, де він тепер за кордоном – обрав Європу

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив новиною про виїзд за кордон. Де зірка знаходиться зараз? І чи повернеться він на батьківщину?