Надія Матвєєва розповіла, як ледь не довела до “ручки” звукооператора СТБ: “Вухо полетіло в борщ”

Знаменита українська телеведуча Надія Матвієво вперше розповіла про те, як потрапила у конфуз зі звукооператором через власну захопленість процесом.

Ледь не кожен працівник телебачення, який має досвід хочаб у декілька років стикався зі смішними, а інколи навіть лякаючими ситуаціями під час робочого процесу. І якщо зйомки деяких шоу не вимагають максимальної уважності та відданості, адже в ефір потрапляють після монтажу, то ведучим, що працюють в прямих ефірах в цьому плані не позаздриш.

На щастя, Надія Матвєєва все ж таки працює здебільшого під запис. Але навіть в це не гарантує відсутності різноманітних конфузів, які можуть полоскотати нерви. Днями зірка розповіла, що її зовсім не обійшла тема різноманітних незрозумілих, але при цьому емоційних ситуації під час роботи з оператором та звукооператором.

Надія Матвєєва розповіла, як ледь не довела до “ручки” звукооператора СТБ

 55-річна Матвєєва зайнялася удосконаленням своєї зовнішності
Надія Матвєєва розповіла про конфуз зі звукооператором на СТБ

Так, у своєму новому коментарі Надія Матвєєва розповіла про конфуз, який стався у неї зі звукооператором. Через власну необережність вона випадково ввела члена команди в оману, через що він серйозно запанікував. Справа в тому, що звукооператору здалося, ніби Надія “втопила” вухо в борщі.

“Вухо — це найдорожчий гаджет, який є у телеведучого. Я про це довго не знала! А дізналася я про це, коли я з цим вухом дегустувала борщ. У нас там купа борщів стоїть, а я ж хочу прожити цю ситуацію. І я щось начебто там нахилилась, дьорнула головою над тим борщем… І у звукооператора, який відповідає особисто за це вухо, склалося враження, що вухо полетіло в борщ. А я сама не знала. Тобто я в процесі. Думаю: боже, як класно я зробила! І потім вилітає на майданчик!”, – розповіла Надія Матвєєва.

Звукооператор одразу відреагував на побачене, хоча воно було і хибним, і почав шукати втрачене вухо, яке насправді було у Надії.

Розповідь чимало потішила як ведучого, так і аудиторію, яка була присутня на інтерв’ю.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.