П’ять-шість разів на день: Могилевська зізналася, чим займається поки немає світла – Валентин десь поруч

Співачка Наталія Могилевська, яка нарешті набула сімейного щастя, розповіла, чим займається її родина у будинку на березі Дніпра, поки що немає світла.

Через постійні обстріли цивільної інфраструктури, в Україні стали регулярно відключати світло. У кожній області діють графіки, якими подається електрика. Поки що є світло – можна працювати і займатися господарством. А що робити, коли його немає?

Так, знаменита українська співачка Наталія Могилевська, яка обзавелася за ці пару років великою родиною, розповіла, що робить разом із чоловіком Валентином та дочками – 12-річною Мішель та 4-річною Сонею у відсутності електрики, коли у старшої дівчинки зупиняються шкільні онлайн-заняття, а в неї з чоловіком лекції із зуму.

Як з’ясувалося, вся сім’я вирушає на прогулянку з домашнім вихованцем артистки – собакою породи лабрадор на ім’я Айя.

“Айка ще ніколи в житті не була такою популярною. П’ять-шість разів на день прогулянка – це, дійсно розкіш!”, – написала під знімками з прогулянки Наталя.

Нагадаємо, що під час пандемії співачка Наталія Могилевська залишила квартиру в центрі Києва та переїхала до приватного будинку, розташованого на березі Дніпра. Спочатку артистка жила в будинку одна У 2022 році у Наталії Могилевської з’явився коханий чоловік, який переїхав до неї. 2023 року співачка несподівано повідомила, що всиновила двох дівчаток. Співачці довелося повністю переобладнати свій будинок. Організувати дитячу зону, а також посадити невеликий город – поки що це вазони з полуницею, які Наталя Могилевська красиво розставила на ганку.

Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками
Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками
Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками
Наталія Могилевська показала свій скромний будинок, де живе з дочками

А нещодавно співачка повідомила, що придбала нове ліжко для молодшої доньки Соні. Артистка вибрала багатофункціональні меблі, з просторою зоною для сну та спортивною атрибутикою. Зверху дерев’яні сходи та спортивні обручки, які дуже зацікавили 4-річну дочку Могилевської.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.