Єва Бушміна зізналася, чому залишила дочку в Україні, а сама живе у Франції з коханим: “Я погана мати”

Знаменита українська виконавиця Єва Бушміна, яка прославилася на Фабриці зірок, розповіла, як так сталося, що її дочка живе в Україні, а вона з коханим у Франції.

Як відомо, Єва Бушміна вже давно відійшла від активного просування в шоу-бізнесі, і після участі у Фабриці зірок та співпраці з Костянтином Меладзе так би мовити сама по собі.

Ба більше, артистка навіть народила дитину та емігрувала за кордон. На даний момент співачка проживає у Франції. Але як з’ясувалося, з дочкою вона не разом. Попри свою неймовірну материнську любов та бажання бути поруч з дитиною, так склалося, що Єва на даний момент проживає разом зі своїм коханим, а от її спадкоємиця перебуває в Україні.

Єва Бушміна розповіла, чому залишила дочку жити з батьком

Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною
Що сталося з екс-учасницею Фабрики зірок Євою Бушміною

Так, у своєму коментарі щодо дочки Єва Бушміна зізналася, що пройшла через вельми складні етапи прийняття того, що її дитина не хоче жити в країні, яку вона обрала для еміграції, і попросилася назад до батька.

“Тут їй було погано. Я була надмірною у вимогах до неї, тому, я думаю, їй захотілося пожити з татом, і я дала їй цю можливість. Їй просто захотілося додому, – поділилася зірка. – Я просто ридала. Тут підіймалося все: я погана мама, дитина мене не любить, що скажуть родичі та інші, усі думатимуть, що я така погана і дочка зі мною не хоче жити”

Тим не менш, поки що ситуація залишається саме такою. Безумовно, Єва регулярно бачиться зі своєю спадкоємицею, неймовірно за нею сумує, і переживає. Тим не менш, вона дала можливість дитині бути там, де вона хоче. Окрім того, в неї дійсно прекрасні стосунки з батьком, і тато про неї добре піклується, тому Бушміна змогла залишити дочку.

Іронічно, що попри все, Едіта вивчала французьку мову, і за ідеєю мала прекрасно адаптуватися в новій країні, але не так склалося, як гадалося. Дитина продовжує залишатися в Україні навіть попри небезпеку.

Нагадуємо, що в цьому інтерв’ю Єва Бушміна вперше розповіла про те, що насправді погано почувалася у складі гурту ВІА Гра. Артистка зізналася, що не мала цієї енергетики, що інші учасники, і мала переступати через себе і вдавати із себе ту, якою ніколи не була.

Схожі статті

Містична історія: колишня Володимира Остапчука Христина Горняк різко захворіла перед польотом на Майорку

Коли людина довго щось планує, то руйнування цих планів в останній момент можуть вибити її із колії. Особливо коли це відбувається через фактори, які складно пояснити, як сталося з Христиною Горняк.