Влад Яма зізнався, яке імʼя отримав в Сполучених Штатах: в еміграції звуть не так, як у рідній Україні

Знаменитий український хореограф Влад Яма розповів, яке ім'я отримав під час життя в Сполучених Штатах Америки. Воно немає взагалі нічого спільного з іменем, під яким зірка відомий в Україні.

Влад разом зі своєю сім’єю покинув Україну 2 з половиною роки тому. Хоча ця подорож розпочалася ще наприкінці 2021-го. Сім’я запевняла, що рушила на канікули, але багато хто розумів, що зірка, як і інші знаменитості намагаються якомога довше посидіти за межами України, аби уникнути потенційної небезпеки. Вона настала, але хореограф не сповістив про те, що емігрував.

Про це стало відомо лише через 4 місяці. Влад наважився дати ексклюзивне інтерв’ю, про яке пізніше, бо чогось, пошкодував, адже більше ніяких позитивних коментарів на дива. Тим паче, журналістом він в конфлікті, і поки що не йде на примирення.

Влад Яма розповів про конфуз зі своїм іменем в США

Влад Яма розповів, з ким його звела доля в еміграції
Влад Яма розповів про конфуз зі своїм іменем в США

В Сполучених Штатах Америки, куди зірка насправді багато років мріяв переїхати, він знайшов роботу, і зараз займається викладанням хореографії у студіях, в приватному порядку або з групами.

Його син швидко адаптувався до нових реалій, а дружина з часом повернулася до блогерської діяльності, і також тішить публіку своїм контентом. Безумовно, городина набагато швидше змогла звикнути до життя в еміграції, адже неодноразово бувала США. І тим не менш, стаються казуси та конфузи.

Нещодавно зірка розповів про смішну ситуацію яка з ним сталася. Хореограф опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому показав чек з кав’ярні. Як відомо, у багатьох закладах до клієнтів звертаються за іменем, щоб знати, кому яка кава належить. Це набагато зручніше, коли є великий потік людей, барістам необхідно все запам’ятати і не переплутати.

Влад Яма розповів про конфуз зі своїм іменем в США

Однак, в одній із кав’ярень Влад отримав ім’я Лот. Судячи з усього, чоловік вирішив не просто випити кави, а ще й поїсти, адже вказано, що Влад буде з їжею у закладі, а також вчиці вказано, що він придбав їжу.

Схожі статті

“Зростом майже з маму”: Марічка Падалко показала 13-річну доньку Катрусю після розлуки — жили на 2 країни

Після 24 лютого 2022 року багато рідних людей змушені були роз'їхатися по різних куточках світу. Спіткала ця ситуація і сім'ю Марічки Падалко. Але нарешті телеведуча змогла возз'єднатися з дітьми.

Інші люди без макіяжу: фото Тіни Кароль, Олі Полякової, Злати Огнєвіч та інших співачок викликали фурор

Соціальні мережі та інтернет загалом часто створюють хибні стандарти краси. Тому українські зірки все частіше демонструють себе без макіяжу, щоб показати — кожен з нас красивий від природи.

Не тільки довгі ноги, а ще і рівні руки: Леся Нікітюк показала, як класно вміє готувати равіолі з лисичками

Леся Нікітюк чудово вміє підтримувати настрій на знімальному майданчику, завдяки чому вона стала улюбленицею мільйонів українців. Але це далеко не всі таланти популярної телеведучої!