Катя Бужинська показала чоловіка-іноземця, який помолодів на 20 років: як виглядає коханий співачки зараз

Співачка Катерина Бужинська, яка зараз відпочиває із сім'єю в Туреччині, поділилася цікавими фотографіями, на яких можна побачити не лише її стильне вбрання, а й красеня-чоловіка.

Напередодні співачка Катерина Бужинська разом із сім’єю – чоловіком, болгарським бізнесменом Дмитром Стойчевим та молодшими дітьми-двійнятами Катею та Дімою вирушила у відпустку. Для відпочинку знаменитість обрала Анталію (Туреччина). Артистка вже встигла поділитися фотографіями, де показала, як протікає їхній відпочинок, а також встигла продемонструвати кілька стильних пляжних комплектів на будь-який колір та смак, проте найбільше шанувальників зацікавив знімок, на якому Катерина позувала у фоє готелю зі своїм чоловіком-іноземцем.

У кадрі 44-річна Бужинська з’явилася в сукні на бретельках у леопардовий принт. Доповнили образ модні босоніжки та сонцезахисні окуляри. Дмитро Стойчев, який останнім часом помітно пострункішав і помолодшав, позував поруч із знаменитою дружиною у літніх штанах та футболці-поло бежевого кольору, які доповнив стильними чорними мокасинами на білій підошві, а також окулярами-авіаторами.

Бужинська показала, як відпочиває з чоловіком-іноземцем та дітьми
Бужинська показала, як відпочиває з чоловіком-іноземцем та дітьми

“Красива пара нехай щастити, була на ваших концертах у супер”, “Яка ж ви красуня!! А чоловік важливий такий симпатичний теж! Дітки дуже милі та красиві!!”, – писали у коментарях.

Нагадаємо, що болгарський бізнесмен Дмитро Стойчев – третій чоловік Катерини Бужинської. До нього артистка жила в офіційному шлюбі з продюсером Юрієм Квеленковим та у цивільному шлюбі з пластичним хірургом Володимиром Ростуновим. Від цих відносин співачка народила доньку Олену, якій виповнилося 16 років. Весілля Бужинської із болгарським бізнесменом відбулося 10 років. Через два роки на світ з’явилися двійнята – хлопчик і дівчинка, яких назвали на честь мами та тата.

Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами
Катерина Бужинська з чоловіком та двійнятами

 

Схожі статті

6-місячна леді в модному бордо: Лілія Ребрик, яка народила третю дитину в 43, зачарувала молодшою донькою

Лілія Ребрик поділилася успіхами своєї 6-місячної донечки Аделіни. Вона показала, як саме виглядає нині її донька та чого вона вже навчилася робити.

Такої медичної сестри ви ще не бачили: Христина Соловій показала, як з розмаху робить укол чоловіку (Фото)

Христина Соловій публічно показала, що вона вміє робити чоловікам, коли залишається з ними один на один у квартирі. Для початку зірка бере і розмахується здалеку. А потім...

Куди зник чоловік Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього: Локотко розстався не тільки з минулим

Куди прдівся чоловік Ольги Фреймут? Ведуча не просто так мовчить про нього, адже Володимир Локотко попрощався не тільки з минулим. Деталі в статті.

Нова дружина Остапчука вийшла за нього заміж, бо не встигла за 2 секунди вигадати відмовку: “Я дуже дивна”

Катерина Остапчук визнає, що має проблеми з фантазією. Це стало основною причиною її зустрічей із Володимиром Остапчуком. А вже далі і самого одруження з ним.

У мережі показали фото вагітної Марічки Падалко: носить під серцем дитя від свого коханого чоловіка (ФОТО)

За час роботи на телебаченні Марічка Падалко встигла народити трьох дітей. Коли зірка 1+1 дізналася про свою третю вагітність, то була трохи збентежена.

Що пов’язує Дмитра Коляденка та Ірину Білик, крім котлет? Найекстравагатніша парочка українського шоубізу

У Мережі знову говорять про возз'єднання колишнього подружжя – співачки Ірини Білик та хореографа Дмитра Коляденка. Цю пару пов'язує дуже багато і не тільки минулі спогади.