У Христини Орбакайте знайшовся брат, якого приховували роками: що відомо про таємного сина Алли Пугачової

Алла Пугачова - одна з найбільш популярних співачок. Здавалося, що прихильники вже все знають про її особисте життя.

Алла Пугачова. Ця зіркова співачка відома не одному, не двом, а щонайменше трьом поколінням жителів всього СНД. Колись, Примадонна нашої естради співала рядки про те, що вся країна намагається постійно дізнатися про її справи та вивідати всі подробиці життя.

Завжди вона відкрито та вільно спілкувала зі своїми фанатами, проте, як виявилося, у цієї жінки ще повно секретів, які ще доведеться дізнатися.

Діти Алли Борисівни

Відомо, що єдиною донькою співачки довгий час лишалася Христина Орбакайте. Жінка стала теж відомою завдяки впливу своєї матері, а також власному таланту.

Максим Галкін з дітьми

Проте, 7 років тому родина Пугачової поповнилася двома чарівними малюками. Ліза та Гаррі народилися на світ від сурогатної матері. Проте, диво науки допомогло передати діткам генетику зіркової Алли.

Виявилося, що Примадонна, будучи молодою, вирішила заморозити свої яйцеклітини, щоб коли зустріне дійсно гідного чоловіка, змогла за будь-яких обставин народити йому малюків.

Таким чоловіком став Максим Галкін. За словами шоумена, сама Алла стала ініціаторкою народження дітлахів.

Проте, як виявилося, у старшої доньки є ще один родич, про якого ніхто не підозрював.

Христина Орбакайте разом з батьками.
Рідкісне фото на якому вся родина разом.

Міколас Орбакас – рідний батько Христини. Литовський артист пішов від Примадонни, коли подружжя прожило лише чотири роки разом.

Після розлучення, Міколас дуже швидко одружився. Нова пасія не стала чекати та народила коханому сина.

Хлопця звати Фабіан. Христина підтримує зв’язки з ріднею.

Справа – молодший брат Христини Орбакайте.
Рідкісне фото.

Варто зазначити, що Алла Борисівна була спершу, ще за радянських часів, проти поїздок доньки до родичів колишнього чоловіка, проте, згодом побачила, що розлука засмучує доньку та перестала противитися спілкуванню.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".