“Моє маленьке сонечко…”: у родині екс-судді “МастерШеф” Лізи Глінської велика втрата – це так боляче

Переможниця та екс-суддя "МастерШеф" Ліза Глінська вийшла в ефір і розповіла про сумну подію, що сталася у її родині. Для неї це велика втрата.

Переможниця другого сезону “МастерШеф”, дипломований кулінар-кондитер Ліза Глинська активно веде свій Ютуб-канал та Інстаграм, де ділиться незвичайними та оригінальними рецептами. Про своє особисте життя знаменитість розповідає вкрай рідко і висвітлює лише найгучніші та найзначніші події. Так, напередодні Ліза Глінська оприлюднила пост із серією фотографій, де повідомила про втрату улюбленого домашнього вихованця, який уже став членом її сім’ї – кота на ім’я Джекі. Вона називає її своїм “маленьким сонечком”, “найкращим у світі котиком”.

“Моє маленьке сонечко… мій найкращий у світі котик, мій Джекунько…Ти назавжди в моєму серці. Легких хмаринок, мій малюсік”,- написала Глинська у коментарі.

Нагадаємо, що нещодавно в Мережі почала поширюватися інформація, що Ліза Глінська, яка в 2022 році вийшла заміж за свого давнього приятеля Максима Большакова, чекає на дитину. У коментарі молоду жінку постійно питали, як протікає її вагітність і коли має з’явитися дитина. Однак, Глинська вважала ці питання не коректними і не стала на них відповідати.

Ліза Глінська повідомила про втрату в родині
Ліза Глінська повідомила про втрату в родині

До речі, тема вагітності для 40-річної Лізи Глинської дуже болісна. Ще до участі у “МастерШефі”, будучи в першому шлюбі, кулінарка пережила особисту трагедію – через фатальну помилку лікарів у молодої Лізи з’явилася на світ мертва дитина. Їй знадобилися роки, щоб упоратися з трагедією та відновитися психологічно. Проте шлюб врятувати так і не вдалося. На тлі втрати дитини пара розлучилася. Потім Ліза ще довго не одружувалася, а повністю присвячувала себе розвитку кар’єри. У 2022 році переможниця “МастерШеф” несподівано повідомила, що вийшла заміж.

 

Схожі статті

Прямо сказав, кого обирає: 47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Захур відмовився від неї

47-річна Камалія зізналася, заради кого мільярдер Мохаммад Захур відмовився від неї. Чоловік одразу заявив, кого з них двох обирає насправді.

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з “Нового каналу”, а цікавий чоловік “з характером”

Хто таємний коханий Лесі Нікітюк? Це не оператор з "Нового каналу", а непростий чоловік "з характером", про який ведуча вже проговорилася.

“Хто б міг подумати”: Святослав Вакарчук публічно зізнався у новому коханні – зірка більше не ховає почуттів

Святослав Вакарчук публічно зізнався у своєму новому коханні. Артист більше не ховає почуттів. Як саме він висловив свою любов, дізнайтеся в нашому матеріалі.

31-річна Христина Соловій знову придивляється до Сергія Жадана: невже після зради возз’єднання пари можливе?

Популярна співачка Христина Соловій випадково підштовхнула фанів на чутки про повернення до відомого літератора Сергія Жадана. Як це сталося, читайте на порталі "Сенсація".

“Дуже люблю”: Ассоль зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом

Усім відома співачка Ассоль, яка нині виступає під псевдонімом SWOIIA зізналася, що сталося між нею та Потапом і чому вони більше не працюють разом.

Більше не секрет: мама Сердючки Інна Білоконь показала свого законного чоловіка – це не Андрій Данилко

Багато років шоумена Андрія Данилка та актрису Інну Білоконь, яка відома як мама Вєрки Сердючки, вважали коханцями. Парочці навіть приписували бурхливий та пристрасний роман.